-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sunderland“ košmaras tęsiasi: areštuoti dar du futbolininkai

Suspenduotas gynėjas Titusas Bramble‘as, atleistas treneris Steve‘as Bruce‘as, tik šešiolikta vieta Anglijos „Premier“ lygoje – tikriausiai tokio sezono „Sunderland“ klubo aistruoliai negalėjo įsivaizduoti net baisiausiame košmare.
Lee Cattermole'as (mėlyna apranga)
Lee Cattermole'as (mėlyna apranga) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nepaisant to, ketvirtadienį buvo areštuoti dar du „juodųjų kačių“ žaidėjai. Už vandalizmą keletai valandų buvo sulaikyti Nicklasas Bendtneris ir Lee Cattermole‘as, tačiau abu futbolininkai buvo paleisti už užstatą.

„Policija gali patvirtinti, kad ketvirtadienį, gruodžio 15 dieną, du 23-ejų vyrai buvo suimti dėl įtarimo nusikalstama veika“, – buvo rašoma Policijos pranešime.

Praėjusią savaitę abu 23-ejų metų „Sunderland“ komandos nariai linksminosi Niukaslo mieste, kuriame žalą padarė mažiausiai trims automobiliams. Įvykį toliau tiria policijos pareigūnai, kurie šį incidentą sieks išsiaiškinti peržiūrėdami kamerų užfiksuotus vaizdo įrašus.

Primename, kad N.Bendtneris „Sunderland“ klube rungtyniauja nuomos pagrindais. Futbolininką iki sezono pabaigos išsinuomojo Londono „Arsenal“ ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius