-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisėjo kraujo ištroškę „Real“ gerbėjai užsipuolė futbolo komentatorių, supainioję jį su Wolfgangu Starku

Futbolo komentatorius Andy Townsendas atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje. Po skandalingo Čempionų lygos pusfinalio įtūžę Madrido „Real“ gerbėjai užsipuolė A.Townsendą, supainioję jį su teisėju Wolfgangu Starku.
Futbolo komentatorius Andy Townsendas ir teisėjas Wolfgangas Starkas.
Futbolo komentatorius Andy Townsendas ir teisėjas Wolfgangas Starkas. / 15min.lt montažas

„Santiago Bernabeu“ stadione „Real“ ir „Barcelona“ rungtynes komentavęs A.Townsendas po mačo kartu su kolegomis nuėjo pavakarieniauti į vieną Madrido restoranų.

„Ramiai valgiau, kai pastebėjau, jog aplinkiniai spokso į mane. Dalis aplinkinių mane fotografavo, o vienas net priėjo ir ironijos pilnu veidu įteikė gėlių: „Čia tau“, – pasakė jis“, – britų žiniasklaidai kalbėjo ITV televizijos komentatorius.

„Nesupratau, kas vyksta. Atsistojau, o visi aplinkiniai mane nušvilpė. Nuėjau į tualetą, o padavėja visą laiką mane lydėjo... Neturėjau nė žalio supratimo, kodėl?!“ – tęsė A.Townsendas.

„Kuo toliau, tuo situacija darėsi vis labiau nevaldoma. Žmonės veržėsi prie manęs, agresyviai kalbėdami ispaniškai. Ant manęs šaukė net iš kito restorano galo“, – nelinksmą istoriją pasakojo futbolo komentatorius.

„Galiausiai aš supratau, kas vyksta. Kadangi ant kaklo vis dar buvau pasikabinęs UEFA akreditaciją, aplinkiniai pamanė, jog aš esu teisėjas. Jiems aš buvau Wolfgangas Starkas! Taigi atsistojau ir visiems pasakiau, kad jie klysta – aš esu iš Anglijos televizijos“, – teigė A.Townsendas.

Skandalingosioms rungtynėms teisėjavęs arbitras iš Vokietijos W.Starkas „Real“ gerbėjų nemalonę užsitraukė po to, kai nusprendė iš aikštelės pašalinti gynėją Pepe.

„Kolegos ėmė iš manęs šaipytis, vadindami „Wolfie“. Laimei, ši istorija baigėsi laimingai, nes minia tikrai buvo ištroškusi teisėjo kraujo“, – situacijos rimtumą nupasakojo futbolo komentatorius.

A.Townsendo nuomone, kaltas yra „Real“ treneris Jose Mourinho, kuris kurstė gerbėjus. „Sirgaliai įsitikinę, jog kalčiausias yra teisėjas. Tai J.Mourinho darbas. Jis turi didžiulę įtaką gerbėjams. Tiesą sakant, nenorėčiau, jog vieną dieną J.Mourinho vėl dirbtų Anglijoje“, – neslėpė A.Townsendas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius