Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Madrido „Real“ futbolo žvaigždyne žibės ir turkas Nuri Sahinas

Madrido „Real” klubas oficialiai patvirtino, kad vidurio saugas Nuri Sahinas vasarą papildys „karališkojo” klubo gretas. Žaidėjas į Madridą atvyks iš Dortmundo „Borussia” ekipos.
Nuri Sahinas
Nuri Sahinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Skelbiama, kad Turkijos nacionalinės rinktinės futbolininkas „Real” klubą papildys už 10 milijonų eurų. 22-ejų metų žaidėjas artimiausiu metu padės parašą ant penkerių metų sutarties.

„Tai yra labai svarbus žingsnis mano karjeroje. Vis tik aš visada palaikysiu „Borussia“ klubą. Aš pasiilgsiu Dortmundo miesto, pasiilgsiu Vokietijos čempionato bei savo namų. Noriu padėkoti visiems, kurie mane palaikė šioje komandoje”, – sakė Sahinas.

"Mano atsisveikinimas su komandos treneriu bei draugais buvo labai sunkus. Man jis buvo labai emocionalus. Man „Borussia“ visada išliks labai brangi. Tai klubas, kuriame aš pradėjau augti kaip žaidėjas. Dabar dirbdamas su tokiu treneriu kaip Jose Mourinho aš toliau žingsniuosiu į priekį. Manęs apsispręsti keltis į Madridą nepastūmėjo ten siūlomas didelis atlyginimas, aš tiesiog noriu kilti karjeros laiptais", – sakė futbolininkas.

Šio turko atvykimas į „Real” gretas veikiausiai reiškia, kad klubą tikrai paliks vidurio saugas Fernando Gago ir ko gero į kitą komandą išvyks ir tos pačios pozicijos žaidėjas Lassana Diarra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius