-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UEFA Čempionų lygoje - „Tottenham” pergalė Milane ir „Valencia“ lygiosios (nuotraukos, video)

UEFA Čempionų lygoje prasidėjo aštuntfinalio kovos. Dvejos rungtynės buvo žaidžiamos šį vakarą. Sunkią pergalę svečiuose iškovojo Londono „Tottenham” ekipa, kuri 1-0 palaužė „Milan” vienuolikę.
UEFA aštunfinalio rungtynėse „Tottenham” šventė pergalę svečiuose
UEFA aštuntfinalio rungtynėse „Tottenham” šventė pergalę svečiuose.

Susitikimą „San Siro” stadione geriau pradėjo „Spurs“ futbolininkai, kurie nuo pat pirmų minučių bandė spausti šeimininkus ir mušti greitą įvartį, tačiau pastarieji apsigindavo ir kurdavo pavojingas kontratakas.

Pirmojo kėlinio pabaigoje „Milan“ futbolininkai ėmė atrodyti šiek tiek geriau, tačiau šį kartą „Tottenham“ apsigynė be didesnių problemų, o šeimininkų puolėjas Zlatanas Ibrachimovičius kelis kartus buvo priverstas nuleista galva atsitraukti nuo vartų, nes atsidurdavo nuošalėje.

Antrojoje rungtynių pusėje vaizdas aikštelėje visiškai pasikeitė – „Milan“ pradėjo daugiau atakuoti ir kūrė vieną progą po kitos. Gerus šansus pasižymėti turėjo gynėjas Mario Yepesas, bet jo smūgiuotą kamuolį abu kartus sugavo vartų sargas.

Ne kartą pavojingais reidais į „Spurs“ baudos aikštelę pasižymėjo Muilanomiesto ekipos gynėjas ignazio Abate, tačiau jo atliekami perdavimai buvo lengvas grobis svečių gynėjams.

80-ą minutę, galbūt šiek tiek netikėtai, svečių klubas išsiveržė į priekį, kuomet kontratakos metu Aaronas Lennonas įsiveržė į baudos aikštelę, perdavė kamuolį Peteriui Crouchui, o pastarasis pasiuntė jį į vartus.

Po šio įvarčio „Milan“ žaidėjai sutriko ir nieko negalėjo padaryti. Verta paminėti, kad Ibra per pridėtą antrojo kėlinio laiką pelnė įvartį, bet jis nebuvo įskaitytas, mat švedas atsidūrė nuošalėje. Taigi italų ekipa turės rimtą užduotį atsakomosiose rungtynėse.

Kitose varžybose „Valencia” susitiko su Gelzenkircheno „Schalke“ futbolininkais. Šis mačas baigėsi lygiosiomis 1-1. Toks rezultatas yra Vokietijos komandos naudai. 

Rezultatai:
 
„Milan“ 0 - 1 „Tottenham“ 
80' [0 - 1] Peteris Crouchas
 

„Valencia“ 1 - 1 „Schalke“
17' [1 - 0] Roberto Soldado 
64' [1 - 1] Raulis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius