-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Urugvajietis Gusas Poyetas tapo „Sunderland“ ekipos treneriu

Paskutinėje Anglijos „Premier“ lygos turnyrinės lentelės vietoje žengiantis „Sunderland“ klubas surado naują strategą. Naujuoju komandos treneriu tapo urugvajietis Gusas Poyetas, kuris seniau keletą sezonų vadovavo „Brighton & Hove Albion“ ekipai.
Gusas Poyetas
Gusas Poyetas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Premier lyga

Po tragiškos sezono pradžios, kai per septynis mačus buvo iškovotas tik taškas, Šiaurės Anglijos ekipa iš vyriausiojo trenerio pareigų atleido strategą iš Italijos Paolo Di Canio ir laikinai šias pareigas ėjo Kevinas Ballas. P.Di Canio „Sunderland“ klubo vyriausiuoju treneriu dirbo nuo kovo mėnesio, kai pakeitė Martiną O'Neillą.

G.Poyetas taip pat yra dirbęs trenerio asistentu Londono „Tottenham Hotspur“, „Leeds United“ ir „Swindon Town“ klubuose.

45-erių specialistas su „Sunderland“ klubu pasirašė dvejų metų sutartį.

„Tai man bus nelengvas iššūkis, tačiau toks, kuriuo džiaugiuosi ir jaučiuosi dėkingas už galimybę dirbti Anglijos „Premier“ lygoje“, – kalbėjo G.Poyetas.

G.Poyeto asistentais „Sunderland“ komandoje bus Mauricio Taricco ir Charlie Oatway, o naujojo trenerio vadovaujami futbolininkai Anglijos lygos aštuntojo turo mačą su „Swansea City“ ekipa žais spalio 19 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius