-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užpykęs ant FIFA prezidento, Cristiano Ronaldo išrėžė: „Dabar man viskas aiškėja“

Madrido „Real“ futbolo klubo ir Portugalijos rinktinės žvaigždė Cristiano Ronaldo per vieną iš socialinių tinklų oficialiai atkirto FIFA prezidentui Seppui Blatteriui, kuris ne itin maloniai pasisakė apie futbolininką ir tikino, jog jam arčiau širdies „Barcelona“ klubo žaidėjas Lionelis Messi nei dabita portugalas.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

FIFA prezidentas S.Blatteris neseniai duotame interviu teigė, kad C.Ronaldo aikštėje jam labiau panašus į vadovaujantį karininką, garsus futbolininkas išleidžia kur kas daugiau pinigų kirpėjams nei kiti žaidėjai ir jam pačiam yra mielesnis „Barcelona“ puolėjas Lionelis Messi nei „Real“ žvaigždė C.Ronaldo.

Portugalas „Twitter“ socialiniame tinklapyje tuo pat davė atkirtį prezidentui, pašaipiai samprotaudamas, jog dabar supranta, kodėl jis nelaimi geriausio pasaulio futbolininko titulo, o argentinietis L.Messi jau ketverius metus iš eilės tampa futbolininku Nr.1.

„Tas video ir interviu tik parodo, su kokia pagarba FIFA žiūri į mane, mano klubą ir mano šalį. Dabar man viskas aiškėja. Aš linkiu ponui Blatteriui sveikatos ir ilgų gyvenimo metų, manydamas, kad jis ir toliau seks savo mėgstamų komandų ir žaidėjų pasirodymus“.

VIDEO: S.Blatterio interviu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius