Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Valencia“ gynėjas Jeremy Mathieu reikalauja komandos vadovų išleisti jį į „Barcelona“

Ispanijos „Primera“ lygoje rungtyniaujančio „Valencia“ klubo gynėjas Jeremy Mathieu viešai pareikalavo komandos vadovų išleisti jį į „Barcelona“ komandą. Pastaroji jau kurį laiką ieško vidurio gynėjų ir tikisi prisivilioti 30-metį prancūzą, už kurį Valensijos ekipa reikalauja 20 mln. eurų.
Jeremy Mathieu
Jeremy Mathieu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusio sezono pabaigoje karjerą baigė ilgametis komandos kapitonas Carlesas Puyolis, o „Barcą“ ir be šios priežasties kamavo gynybos problemos. Aktyviai futbolininkų rinkoje dirbantis klubas nenori mokėti už J.Mathieu reikalaujamos sumos.

20 mln. eurų suma numatyta „Valencia“ ir gynėjo sutartyje, kuri galioja iki 2017 metų. „Valencia“ nenori mažinti žaidėjo kainos ir reikalauja „Barcos“ sumokėti visą nurodytą sumą.

J.Mathieu išplatino viešą laišką klubo vadovams, prašydamas nusileisti katalonų sąlygoms.

„Mano tikslas nėra tik pareikalauti, kad mane parduotų. Gerbiu ir myliu šią komandą, jos sirgalius ir esu labai visiems dėkingas už čia praleistą laiką. Tačiau noriu paprašyti komandos vadovo Amadeo Salva suprasti mano situaciją ir gautą šansą. Neslpėsiu, tai būtų didžiulis žingsnis mano karjeroje.

Prie šio klubo prisijungiau nemokamai, tad bet kuriuo atveju „Valencia“ nebūtų nuskriausta. Tikrai nėra taip, kad aš maištauju ar atsisakau treniruotis su komanda. Taip nėra. Tiesiog prašau pagalvoti, juk manęs nori vienas didžiausių pasaulio klubų“, – rašė J.Mathieu.

„Valencia“ garbę prancūzas žgina nuo 2009 metų ir per šį laiką sužaidė 94 rungytnes bei įmušė tris įvarčius. Prieš tai gynėjas žaidė gimtosios Prancūzijos „Sochaux“ ir „Toulouse“ klubuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius