Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vartininkas Emilijus Zubas kitą sezoną žais Kipre – Larnakos AEK komandoje

Vienas talentingiausių šalies vartininkų Emilijus Zubas savo karjerą tęs Kipre. Rygos „Daugava“ klubui priklausantis lietuvis ir vėl skolinamas – šį kartą Larnakos AEK ekipai, tai Futbolo.TV patvirtino pats futbolininkas.
Emilijus Zubas
Emilijus Zubas / V.Knyzelio/LFF.lt nuotr.
Temos: 1 Kipras

Kurortiniame Larnakos mieste įsikūręs AEK klubas – vienas populiariausių Kipre. Praėjusiame sezone AEK vietinėse pirmenybėse užėmė ketvirtąją vietą, o 2011 – 2012 m. sezone rungtyniavo UEFA Europos lygos grupių turnyre.

1994 m. įkurtas klubas prieš kiekvieną sezoną kelia aukštus tikslus ir į savo gretas pasikviečia ne vieną pajėgų legionierių. Šiuo metu sutartis su AEK turi futbolininkai iš vienuolikos skirtingų šalių. Lietuviui numatoma pagrindinio vartininko pozicija, tačiau tai neturėtų stebinti, prisimenant, kokius stebuklus E.Zubas kūrė žaisdamas Belchatovo GKS ekipoje Lenkijoje.

Pats lietuvis Futbolo.TV tikino, jog džiaugiasi atsidūręs Kipre: „Čia sudarytos puikios sąlygos, o ir komandos lygis gana aukštas. AEK turi daug ištikimų fanų ir kovoja dėl aukščiausių pozicijų. Tikiuosi, jog čia patobulėsiu, taip pat įgysiu vertingos patirties.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius