-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varžovą aikštelėje suspardęs Pepe nežino ar grįš į futbolą (video)

Anot Madrido „Real“ klubo gynėjo Pepe, Ispanijos „La Liga“ čempionato rungtynėse kilęs incidentas, kai jis dukart įspyrė gulinčiam varžovui, gynėją taip sukrėtė, jog jis svarsto apie karjeros pabaigą.
Į karališkąjį Madrido „Real“ klubą Pepe atvyko 2007 metais iš „Porto“ ekipos, už 30 mln. eurų (daugiau kaip 170 mln. Lt) sumą.
Į karališkąjį Madrido „Real“ klubą Pepe atvyko 2007 metais iš „Porto“ ekipos už 30 mln. eurų (daugiau kaip 100 mln. litų) sumą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai pačios blogiausios dienos per visą mano futbolininko karjerą. Neturiu jokio noro grįžti ir vėl žaisti“, – ketvirtadienį Ispanijos sporto dienraščiui „Marca“ pareiškė 26 metų futbolininkas.

Minėtas incidentas kilo 32-ojo „La Liga“ pirmenybių turo rungtynėse tarp Madrido „Real“ ir kitos Ispanijos sostinės ekipos „Getafe“.

Rezultatui esant 2:2, o iki susitikimo pabaigos likus vos 5 minutėms, Pepe savo baudos aikštelėje stumtelėjo „Getafe“ saugą Francisco Casquero. Varžovui nugriuvus mačo arbitras nedvejodamas parodė į 11 metrų žymę.

„Mes privalėjome iškovoti tris taškus, todėl pamatęs, jog teisėjas paskyrė baudinį aš tiesiog netekau galvos ir nesusivaldžiau. Jaučiausi kaltas ir labai nusivylęs“, – pasakojo portugalas.

Priimu Pepe atsiprašymus, tačiau mėlynių jie nepanaikins, – sakė Francisco Casquero.Neatpažįsta savęs

Supratęs, jog jo pražanga suteikė „Getafe“ klubui puikią galimybę išsiveržti į priekį, Pepe tiesiog pašėlo. Iš pradžių gynėjas spyrė į ant žemės nugriuvusio F.Casquero kojas, o vėliau varžovą apdovanojo ir spyriu į nugarą.

Išvydęs kraupų vaizdą, mačui teisėjavęs Carlosas Delgado Ferreiro portugalą iš karto apdovanojo raudona kortele.

Tačiau Pepe tai nenuramino. Įsiaudrinęs gynėjas dar smogė Juanui Albinui, suskubusiam ginti komandos draugo F.Casquero. Madrido „Real“ gynėjas aikštelę paliko tik padedamas savų komandos žaidėjų ir keikdamas viską aplinkui.

„Peržiūrėjau to epizodo vaizdo įrašus, tačiau negaliu atpažinti savęs. Tai buvau ne aš. Porai minučių buvau išprotėjęs“, – paaiškinimo savo poelgiui nerado futbolininkas.

Mėlynių nepanaikins

Manoma, jog už tokį išsišokimą Pepe bus diskvalifikuotas mažiausiai šešiems likusiems „La Liga“ čempionato mačams, tačiau neatmetama, jog bausmė gynėjui gali būti ir griežtesnė.

„Didžiausia bausmė man yra tai, ką aš patiriu dabar. Šiuo metu aš tiesiog nebenoriu žaisti futbolo. Jeigu tas jausmas negrįš, gyvenime pabandysiu imtis kažko naujo“, – savimi nusivylęs kalbėjo portugalas, kurio sutartis su karališkuoju Madrido „Real“ klubu galioja iki 2012 metų.

Nuo Pepe išpuolio nukentėjęs F.Casquero priėmė varžovo atgailą, tačiau pareiškė, jog mėlynių atsiprašymai nepanaikins.

„Tai buvo bjaurus ir nesportinis poelgis. Kiekvienas turi būti atsakingas už savo elgesį. Priimu jo atsiprašymus, tačiau mėlynių jie nepanaikins“, – sakė nukentėjusysis.

Įdomiausia, jog po Pepe pražangos mušti 11 metrų baudinio stojo pats F.Casquero, tačiau jo nevykusį smūgį nesunkiai sugavo Ikeras Casillasas, o pirmą pridėtinio laiko minutę įspūdingu smūgiu pergalę „Real“ klubui išplėšė Gonzalo Higuainas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius