-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Victoras Valdesas atsisveikino su „Barcelona“

„Barcelona“ klubą po šio sezono oficialiai paliekantis vartininkas Victoras Valdesas jau atsisveikino su komandos draugais ir iš Camp Nou stadiono tribūnų nestebės paskutiniojo savo ekipos mačo, kuriame paaiškės Ispanijos čempionato nugalėtojas.
Victoras Valdesas
Victoras Valdesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Katalonas išvyko į Vokietijos miestą Augsburgą, kur toliau tęs reabilitaciją po patirtos sunkios kryžminių kelio raiščių traumos bei operacijos.

Vis tik V. Valdesas nepamiršo atsisveikinti ir su „Barcelona“ sirgaliais. Jiems ilgametis Katalonijos klubo vartų sargas skyrė atvirą laišką.

V.Valdeso laiškas „Barcelona“ sirgaliams:

„Atėjo laikas atsisveikinti su jumis visais.

Gaila, tačiau aš negaliu atsisveikinti žaisdamas futbolą – taip, kaip aš to norėjau. Tačiau toks yra tas gyvenimas, o šie metai buvo žiauriai negailestingi man.

Turėjau laiko gerai apmąstyti, kur aš esu ir kuo patapau dabar. Galiu tik padėkoti tiems žmonėms, kurie padarė viską, kad aš tapčiau tokiu, kokiu esu dabar. Skiriu šį laišką jiems.

Oriolis Tortas, Jose Antonio Pozanco, Juanas Manuelis Asensi, Ursicinio Lopezas, Albertas Benaigesas, Antonio Olmo, Juanas Carlosas Perezas Rojo, Pepas Segura, Quique Costas, Joanas Vila, Jordi Castelis – tai yra treneriai, kurie padarė iš manęs atletą, tokį sportininką, kuriuo kažkada svajojau tapti. Tai žmonės, kurie dešimtmetį berniuką pavertė vartininku Camp Nou stadione. Ačiū jums visiems!

Ačiū Luisui Van Gaalui, kuris parodė tikrą drąsą rinkdamasis jaunus talentus klubo akademijoje. Jis pradėjo kurti šitą istorinę “Barcelona„ ekipą, kurios dalimi teko būti garbė ir man. Širdingai dėkoju!

Ačiū Frankui Rijkaardui, kuris suteikė man pasitikėjimo savo jėgomis, drąsino ir padėjo iškovoti Čempionų lygos taurę Paryžiuje. Kad ir kur jūs bebūsite, aš amžinai liksiu jums skolingas, Misteri!

Ačiū Josepui Guardiolai, kuris išmokė tokių žaidimo elementų ir gudrybių, kurios man nebuvo iki tol žinomos, už tai, kad parodė kelią, kuriuo eidamas kiekvienas žmogus išmoksta dirbti vardan sėkmės. Mes juk padarėme tai kartu, ar ne? Mes visi tai nuolat prisiminsime, Misteri. Patikėkite, tokie dalykai išlieka amžiams!

Ačiū Tito Vilanova! Kad ir kur jūs beesate, aš dėkoju jums ne tik už tai, kad išmokėte mus laimėtei aikštėje, bet ir už tai, kad parodėte kokios drąsos ir kokio stipraus charakterio reikia tam, kad sugebėtum mesti iššūkius gyvenime.

Ačiū visiems mano kolegoms, su kuriais turėjau malonumo dirbti kartu, su kuriais kiekvieną dieną vilkėdami marškinėlius, papuoštus „Barcelona“ herbu ant krūtinės, dirbome tam, kad pasiektume mums iškeltus tikslus. Ačiū už tai, kad leidote man pasijusti svarbiu komandoje, kurią mes tobulinome šiuo laikotarpiu. Dabar, kai ateina būtent toks laikas, imi suprasti, kas tu esi ir kaip svarbu visa tai buvo. Ačiū jums, džentelmenai!

Žinoma, aš negaliu pamiršti svarbiausių žmonių, kurie lydėjo mane visus šiuos 12 profesionalo karjeros metų. Tai – mano ištikimiausi gerbėjai. Tai žmonės, kurie rėmė ir palaikė mane kas benutiktų. Tos paramos reikia kiekvienam kovotojui. Tai žmonės, kurie palaikė mane ir tada, kai mes švęsdavome, ir tada, kai rungtyniaudavome aikštėje. Tai žmonės, kurie visada spinduliuodavo teigiama energija, kurią aš jaučiau. Ji visada varė mane į priekį, o be jos neįmanoma visko padaryti vienam.

Ačiū, ačiū ir tūkstantį kartų tariu jums ačiū.

Labai prašau, palaikykite mane ir toliau!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius