Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

VMFD „Žalgirio“ peržiūroje – dar trys užsieniečiai

VMFD „Žalgirio“ stovykloje – permainos. Sostinės komanda į peržiūrą pakvietė dar tris futbolininkus, vieno – atsisakė.
Peržiūroje – kamerūnietis Lionnelis Djimgou.
Peržiūroje – kamerūnietis Lionnelis Djimgou. / VMFD „Žalgiris“ nuotr.

Sekmadienį į Vilnių atvyko kamerūnietis Lionnel Franck Djimgou bei rusas Andrejus Nagumanovas. Pastarojo tautietis Pavelas Komolovas į „Žalgirio“ peržiūrą atvyko pirmadienį.

Po kelionių pailsėję L.Djimgou ir A.Nagumanovas pirmadienį jau plušėjo abejose „Žalgirio“ treniruotėse, P.Komolovas prie žaliai baltų prisdės artimiausiu metu.

20–metis Kamerūne gimęs saugas L.Djimgou atvyko iš Ispanijos. Futbolininko kelią L.Djimgou pradėjo „Valencia“ akademijoje. 2001 metais žaidėją į savo gretas persiviliojo Madrido „Real“ akademija, kurioje jaunasis talentas praleido 7 metus. Nuo 2008 metų L.Djimgou žaidė „Xerez“, „San Fernando“ ir „Alicante“ komandose.

20–metis rusas P.Komolov atvyko iš Sankt Peterburgo „Zenit“ dublerių komandos. Su ja puolėjas praėjusiais metais triumfavo Rusijos dublerių lygoje ir buvo komandos kapitonas.

Neseniai 23–ąjį gimtadienį atšventęs A. Nagumanovas taip pat žaidė Sankt Peterburgo „Zenite“: jaunimo, dublerių ir pagrindinės komandos sudėtyje. Vėliau saugo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas atstovavo Ivanovo „Tekstilščik–Telekom“, Maskvos „Sportacademklub“ ir Sankt Peterburgo „Smena–Zenit“ komandas.

Visi trys kandidatai yra žaidę savo šalių jaunimo rinktinėse. Tuo tarpu VMFD „Žalgirio“ treniruočių stovyklą paliko savaitę su vilniečiais sportavęs puolėjas iš Kinijos Yang Mu.

Ateinantį savaitgalį VMFD „Žalgiris“ sužais dvejas draugiškas rungtynes. Penktadienį, vasario 26 dieną, žaliai balti „Sportimoje“ susirungs su Latvijos aukščiausios lygos Rezeknes „Blazma“ klubu. „Žalgirio“ varžovas praėjusiame sezone „Virsligos“ čempionate užėmė šeštą vietą. Rungtynių pradžia 12 val.

Šeštadienį, vasario 27 dieną, futbolo mėgėjų laukia ypatingas vakaras. 19:00 val. „Sportimoje“ VMFD „Žalgiris“ priims svečius iš Kauno – FBK „Kauną“. Kauniečiai besiruošdami 2010–ųjų sezonui sužaidė 9 rungtynes ir nė karto nepralaimėjo: šventė 7 pergales, dukart tenkinosi lygiosiomis.

VMFD „Žalgiris“ per penkerias šių metų draugiškas rungtynes iškovojo 3 pergales, po kartą mačą baigė lygiosiomis ir pralaimėjimu. Įėjimas į abejas rungtynes – nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius