Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Wayne'as Rooney: „Manchester United“ tikslas – laimėti Europos lygą“

„Manchester United” futbolo klubo puolėjas Wayne'as Rooney pareiškė, kad Anglijos čempionai po sensacingo iškritimo iš UEFA Čempionų lygos dabar trokšta laimėti Europos lygos turnyrą.
Wayne'as Rooney
Wayne'as Rooney / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Be jokių abejonių, gėda, kad mes po Naujųjų metų nežaisime Čempionų lygoje, tačiau to jau negalime pakeisti ir turime susikoncentruoti į Europos lygą”, – kalbėjo anglas.

„Mūsų tikslas dabar yra laimėti Europos lygą. Mes neturime kito pasirinkimo, jeigu norime reabilituotis prieš komandos gerbėjus. Privalome dėti visas pastangas į kovas Anglijos čempionate ir Europos lygoje”, – tęsė W.Rooney.

Tačiau puolėjas pridūrė, kad tai padaryti nebus lengva. „Kiekviename turnyre, kuriame mes žaidžiame, norime triumfuoti. Europos lyga šį sezoną yra kaip niekada stiprus čempionatas. Jame nuo šešioliktfinalio padaugėjo stiprių komandų ir mums bus labai sunku su jomis varžytis”, – teigė W.Rooney.

„Šis sezonas mums yra labai sudėtingas. Ko gero, mums daugiau nebepadės gynėjas Nemanja Vidičius ir saugas Darrenas Fletcheris. Šie žaidėjai yra labai svarbūs mūsų komandai ir jų netektis dar labiau apsunkina situaciją”, – apgailestavo vienas iš „Manchester United” komandos lyderių.

Pirmasis „Manchester United” klubo varžovas Europos lygos šešioliktfinalyje paaiškės jau penktadienį, ištraukus burtus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius