-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgiris“ atsakomajame mače su Zagrebo „Dinamo“ žada atakuojantį futbolą

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkams antradienis – lemiama diena Čempionų lygoje. LFF stadione Lietuvos čempionai antrą kartą žais su Zagrebo „Dinamo“ UEFA Čempionų lygos atrankos varžybų antrajame rate. Pirmosiose rungtynėse Zagrebe 0:2 pralaimėjusio „Žalgirio“ treneris Marekas Zubas žadėjo, kad antradienį A lygos lyderiai demonstruos atakuojantį futbolą.
Marekas Zubas
Marekas Zubas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

M.Zubo teigimu, antrosios rungtynės Vilniuje būtų įdomios, jei žalgiriečiams pavyktų įmušti įvartį – tai Lietuvos čempionai privalo padaryti pirmi. Treneris iš Lenkijos nekalbėjo apie pergalę 3:0, tačiau teigė, kad įmušus pirmiems gali būti visko.

„Pakartosiu, ką sakiau prieš pirmą mačą: noriu, kad iki antrųjų rungtynių pabaigos turėtume progą žengti toliau. Taip, išvykoje geresnis rezultatas būtų buvęs 0:1, tačiau, nors „Dinamo“ ir žaidė geriau, mes turime galimybių. Žinome, su kuo žaidžiame, padarėme analizę, esame gerai pasirengę mačui. Norime kovoti, sirgaliams suteikti gerų emocijų.

Manau, kad svarbiausias dalykas bus pirmasis įvartis. Mums reikia įmušti įvartį ir tada situacija labai pasikeis – ji pasikeistų abiem komandoms. Žaidimas tada būtų visiškai kitoks, kur kas įdomesnis“, – sakė. M.Zubas.

Gynėjas Georgas Freidgeimas pabrėžė, kad rungtynės Vilniuje bus kitokios nei Kroatijoje. „Žalgiriui“ reikalingi įvarčiai ir komanda stengsis juos įmušti.

„Ten žaidėme atsargiai, o dabar neturime ko prarasti. Nelėksime, kaip akis išdegę, tačiau žaisime atakuojantį futbolą. Pernai čia krito Poznanės „Lech“, tai kodėl šiemet negalėtų taip būti su „Dinamo“?“ – klausė vienas pagrindinių Lietuvos čempionų gynybos ramsčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius