-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaliai balti grįžta į „Žalgirio“ stadioną

Po pusantrų metų pertraukos Vilniaus „Žalgiris“ grįžta į namus: šiandien VMFD „Žalgirio“ ir UAB „Žalgirio sporto arena“ atstovai pasirašė stadiono panaudos sutartį, pagal kurią VMFD „Žalgiris“ namų rungynes žais „Žalgirio“ stadione.
„Žalgirio“ stadionas
„Žalgirio“ stadionas / sportas.info nuotr.

Stadiono veją „Žalgirio“ futbolininkai išbandys trečiadienį, kuomet dešimto A lygos turo rungtynėse jėgas išbandys su Gargždų „Banga“.

„Esame laimingi sugrįžę į vietą, kurią fanai vadina “Žalgirio„ namais. Džiaugiamės visi: žaidėjai, treneriai, administracija. Džiaugiamės, kad mūsų sirgaliai pagaliau sugrįš į Pietų IV tribūną. Esame dėkingi visiems mums padėjusiems sugrįžti į “Žalgirio„ stadioną. Dėkojame Vilniaus miesto merui V.Navickui, miesto tarybai ir savivaldybės darbuotojams už palaikymą, supratimą, sprendimus ir tarpininkavimą derybose. Šiandien buvome susirinkę “Žalgirio„ stadione, apėjome jį, apžiūrėjome. Labiausiai džiugina aikštės veja. Kiek prasčiau atrodo patalpos, tačiau jas su fanų pagalba sutvarkysime patys. Suprantame, kad stadionas yra senukas, bet geri komandos rezultatai, žiūrovų šūksniai ir fanų pergalės dainos jį prikels naujam gyvenimui,“ – padėjusi parašą ant stadiono panaudos sutarties sakė VMFD „Žalgirio“ direktorė Vilma Venslovaitienė.

Stadiono veją patikrinti atvykę futbolininkai taip pat neslėpė gerų emocijų. „Žalgirio“ saugas Raimondas Vilėniškis ir gynėjas Tadas Gražiūnas prisiminė nerungtyniavę šiame stadione pusantrų metų, tačiau teigė, jog viskas čia liko sava.

„Net kvapas tas pats. „Žalgirio“ dvasia čia gyva. Malonu grįžti į vietą, kurioje išlieta tiek prakaito, kurioje patirta daug pergalių ir pralaimėjimų , kuri asocijuojasi su geromis emocijomis. Grįžti į namus visada gera. „Žalgirio“ stadionas senas, bet mielas. Čia veja gera, čia sienos savos, čia patogi vieta žiūrovams. Tikimės, jog jų rinksis vis daugiau“, – vienas kitą papildydami sakė futbolininkai R.Vilėniškis ir T.Gražiūnas.

Priminsime, jog po XI turų antroje A lygos vietoje žengiantis VMFD „Žalgiris“ iki šiol namų rungtynes žaidė „Vėtros“ stadione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius