Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždės nepadėjo: Andrea Pirlo vedama „New York City“ krito jau ketvirtfinalyje

Tokių garsių žaidėjų kaip Andrea Pirlo, Franko Lampardo ir Davido Villos vedamas „New York City“ klubas jau ketvirtfinalyje baigė kovą dėl JAV futbolo lygos (MLS) trofėjaus.
Sebastianas Giovinco
Sebastianas Giovinco / „Scanpix“ nuotr.

Dukterinė „Manchester City“ komanda ketvirtfinalio rungtynėse namuose net 0:5 buvo sutriuškinta „Toronto FC“ vienuolikės. Pirmąjį mačą Toronto irgi buvo laimėjusi šeimininkų ekipa – 2:0.

Net tris įvarčius nugalėtojams pastarosiose rungtynėse pelnė Sebastiano Giovinco. Su keturiais įvarčiais per tris rungtynes italas yra rezultatyviausias atkrintamųjų varžybų dalyvis.

Toronto ekipa pusfinalyje kovos su „Montreal Impact“ ekipa kuri ketvirtfinalyje bendru rezultatu 3:1 (1:0 ir 2:1) įveikė Rytų konferencijoje pirmąją vietą reguliariajame sezone užėmusį „New York Red Bulls“ klubą.

Kitame pusfinalyje varžysis „Colorado Rapids“ bei „Seattle Sounders“ komandos.

„Rapids“ ketvirtfinalio serijoje 2:1 (0:1 ir 2:0) įveikė „Los Angeles Galaxy“, o „Saunders“ 4:2 (3:0 ir 1:2) palaužė „FC Dallas“.

Pagal MLS taisykles dvi pirmąsias vietas konferencijose užėmusios komandos patenka tiesiai į ketvirtfinalį, o likusios keturios komandos suskirstomos į poras ir sužaidžia po vienerias rungtynes.

Įdomu, kad šiemet į pusfinalį pateko tik viena iš keturių pirmąsias dvi vietas užėmusių ekipų – Vakaruose antra likusi „Rapids“.

Tiek Vakarų konferencijos nugalėtoja „FC Dallas“, tiek Rytų nugalėtoja „New York Red Bulls“ bei antrąją vietą užėmusi „New York City“ krito ketvirtfinalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius