Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 04 29

Dvi Lietuvos buriuotojos regatoje Prancūzijoje – kol kas tarp lyderių

42–ojoje tarptautinėje „Semaine Olympique Francaise“ buriavimo regatoje Prancūzijoje į devintąją vietą iš šešioliktosios „Laser Radial“ klasėje su 41 baudos balu po ketvirtojo plaukimo pakilo Aušra Milevičiūtė.
Gintarė Volungevičiūtė
Gintarė Scheidt (Volungevičiūtė) / Asmeninio archyvo nuotr.

2008 metų Pekino vasaros olimpiados vicečempionė Gintarė Scheidt (Volungevičiūtė) su 42 balais iš tryliktosiose pozicijos pakilo į dešimtąją.

Trečioji Lietuvos buriuotoja – Viktorija Andrulytė – su 70 baudos balų yra 33–čia (buvo 25–a) tarp 80 „Laser Radial“ klasės dalyvių.

Ketvirtjąjį plaukimą laimėjo A. Milevičiūtė, G. Scheidt finišavo penkiolikta, o V. Andrulytė – 21–a.
„Laser Radial“ klasės lydere su 23 baudos balais tapo Sari Multala, lenkianti ispanę Fatimą Reyes (27) ir baltarusę Tatjaną Drozdovskają (30).

RS:X vyrų klasėje startuojantys Martynas Juodeška ir Juozas Bernotas po šešių plaukimų užima atitinkamai 48–ą ir 54–ą vietas tarp 70 sportininkų. Pirmasis Lietuvos buriuotojas turi 97 baudos balus, o antrasis – 119.

Rokas Milevičius „Laser Standart“ klasėje (141 buriuotojas) po šešių plaukimų turi 103 baudos balus ir užima 100–ąją poziciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius