-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 15

Europos šiuolaikinės penkiakovės čempionate moterų estafetėje lietuvės liko septintos

Antradienį Vengrijoje pasibaigusiame 2014 metų Europos šiuolaikinės penkiakovės čempionate Emilija Serapinaitė ir Lina Batulevičiūtė moterų estafetės varžybose užėmė septintąją vietą.
Emilija Serapinaitė
Emilija Serapinaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lietuvės surinko 1345 taškus ir aplenkė varžoves iš Didžiosios Britanijos (1339 tšk.), Baltarusijos (1339 tšk.), Airijos (1308 tšk.) bei Lenkijos (1267 tšk.).

Aukso medalius iškovojo ukrainietės Viktorija Terešuk ir Anastasija Spas (1407 tšk.), sidabras atiteko vokietėms Lenak Schoneborn ir Annikai Schleu (1400 tšk.), bronza – rusėms Anai Savčenko ir Ganai Buriak (1387 taškai).

Pirmoje rungtyje – fechtavimosi varžybose – Lietuvos duetas su 200 taškų buvo šeštas, plaukimo varžybose su 322 taškais užėmė penktą vietą, be klaidų susitvarkiusios jojimo rungtyje lietuvės su 300 taškų buvo pirmos, tačiau su 523 taškais tenkinosi tik aštunta pozicija bėgimo ir šaudymo dvikovėje.

Šiame sėkmingame čempionate pirmadienį aukso medalius mišrių estafečių varžybose iškovojo Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir Justinas Kinderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius