-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 04

Ginčai Lietuvos ledo ritulio virtuvėje sužlugdė „Iššūkio taurę“

Tarp grupės Lietuvos ledo ritulio rinktinės žaidėjų ir federacijos prezidento Rolando Bučio įsiliepsnojęs karas pareikalavo pirmosios aukos. Vasario 12–14 dienomis turėjęs vykti „Iššūkio taurės“ turnyras atšauktas.
Lietuvos rinktinei keliamas tikslas iškovoti medalius
Kitą savaitgalį turėjęs vykti Lietuvos, Baltarusijos, Vengrijos ir Rumunijos ledo ritulio rinktinių „Iššūkio taurės“ turnyras neįvyks. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Bilietai į renginį neparduodami, nes „Iššūkio taurės“ varžybos yra atšauktos. Nepažymėta, jog varžybos bus perkeltos į kažkurią kitą dieną. Kiek parduota bilietų, negaliu pasakyti“, – „15min“ ketvirtadienį telefonu aiškino bilietus į renginį platinusios „Tiketos“ operatorė.

Kitą savaitgalį Vilniaus „Siemens“ arenoje planuotas Lietuvos, Baltarusijos, Vengrijos ir Rumunijos nacionalinių komandų turnyras turėjo tapti generaline mūsų šalies repeticija prieš svarbiausią metų startą – balandžio 19–26 dienomis Olandijoje vyksiančias pasaulio čempionato I diviziono A grupės varžybas.

Tačiau prieš porą savaičių tarp grupės Lietuvos rinktinės žaidėjų ir Ledo ritulio federacijos (LRF) prezidento R.Bučio prasidėjęs karas sužlugdė „Iššūkio taurės“ organizatorių planus. Aplaidumu R.Bučį apkaltinę rinktinės žaidėjai grasino boikotuoti varžybas, jei LRF prezidentas tuoj pat neatsistatydins iš pareigų.

„Jokių komentarų, – „15min“ paprašytas įvardyti sužlugusio turnyro priežastis, ketvirtadienį tylėjo R.Bučys. – Penktadienį rengiame specialią spaudos konferenciją.“

Paklaustas, ar atšauktas turnyras yra ultimatumą jam pateikusios grupės rinktinės žaidėjų pergalė tarpusavio kare, LRF prezidentas atšovė, jog „nežino, ką reiškia pergalė ar ne pergalė“.

Tuo tarpu kitai barikadų pusei atstovaujantis vienas iš R.Bučio atsistatydinimo reikalaujančių rinktinės žaidėjų Petras Nausėda ketvirtadienį „15min“ pasakojo, kad likdamas savo poste ir atšaukdamas „Iššūkio taurės“ varžybas LRF prezidentas aukoja šalies ledo ritulio interesus.

„R.Bučys neįvertino susidariusios situacijos. Jis aukoja mūsų šalies rinktinės ir netgi šalies interesus dėl savo posto. Tik nežinia, ką jis iš to laimės“, – teigė P.Nausėda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius