-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 22

Kaip atrasti 15 minučių motyvacijos sportui?

Kaip taisyklingai sėdėti prie darbo stalo? Kaip be alinančių dietų ir didelio fizinio krūvio numesti 40 kg? Kaip įmanoma Vilniuje slidinėti be sniego? Į šiuos ir kitus klausimus atsakysime jau šį sekmadienį naujoje laidoje „Sportuok su Vlada.LT“!
Vlada Musvydaitė, slidinėjimo trenerė Anželika Schrijer ir LSU mokslų daktarė Simona Pajaujienė
Vlada Musvydaitė, slidinėjimo trenerė Anželika Schrijer ir LSU mokslų daktarė Simona Pajaujienė / Vlada.lt nuotr.

Jau šį sekmadienį portale 15min dienos šviesą išvys laida apie sportą ir sveiką gyvenseną – „Sportuok su Vlada.LT“. Laidos vedėja – sveikatingumo motyvatorė, sporto renginių organizatorė Vlada Musvydaitė – motyvuos ir skatins jus pakeisti savo gyvenimo būdą ar jį pagerinti.

„Noriu perduoti žmonėms 15min motyvacijos! – su užsidegimu pasakojo laidos vedėja Vlada. – Anksčiau laidą panašią laidą vedžiau televizijoje, dabar džiaugiasi galėsianti laidą perkelti ten, kur ji būtų lengviau ir patogiau prieinama – į interneto erdvę.“

Pirmosios laidos herojumi tapo 72 metų Emilis, kuris per metus įveikė 3 milijonus žingsnių ir nežada sustoti. Jį labiausiai motyvuoja anūko padovanotas žingsniamatis.

„Ėjimas tapo labai populiarus Lietuvoje. Vien mano komandos organizuotas „Proenzi ArthroStop“ masinio ėjimo varžybose ėjo daugiau nei 8 000 žmonių, - pasakojo Vlada. – Mes ir toliau stengsimės propaguoti ėjimą bei judėjimą per dieną bent 15 minučių!”

Laidoje bus atskira rubrika, skirta kineziterapijai. V.Musvydaitė nori, kad jos laidoje išgirsti patarimai kuo naudingiau būtų pritaikomas kasdieniame gyvenime, o šiuolaikiniam žmogui kineziterapeuto patarimas yra būtinas. Vis daugiau žmonių skundžiasi įvairiais skausmais ir negalavimais, kurių daugumos atsiradimo priežastis nustato būtent kineziterapeutai.

„Ortopedijos technikos“ specialistai kiekvienoje laidoje duos jums vertingų kasdieniškų patarimų, - pasakojo laidos vedėja. – Pavyzdžiui, kineziterapeutai patars, kaip taisyklingai sėdėti prie darbo stalo, papasakos, kad kartais geriau dirbant stovėti arba sėdėti ant kamuolio.“

Bene labiausiai intriguojanti „Sportuok su Vlada.LT“ laidos rubrika – sėkmingos sveiko lieknėjimo istorijos. Kiekvienoje laidoje vis kitas žmogus pasakos savo istoriją, kaip be alinančių dietų ir sekinančio fizinio krūvio pavyko numesti dešimtis kilogramų.

Pirmoje laidoje išgirsite Silvijos istoriją, kaip ji atsikratė 40 kg, o sveika mityba tapo jos kasdienybe.

Ar įmanoma slidinėti be sniego? Vlada įrodys, kad taip! Pirmoje laidoje pamatysite, kaip V.Musvydaitei ir S.Pajaujienei sekėsi „Slidinėjimo akademijoje“, kur tikru slidinėjimo čempionu gali pasijausti kiekvienas, net ir pirmą kartą užlipęs ant slidžių. Kiekvienoje „Sportuok su Vlada.LT“ laidoje dalyvaus socialinių mokslų daktarė, Lietuvos sporto universiteto (LSU) dėstytoja Simona Pajaujienė, kuri kartu su V.Musvydaite išbandys naujas sporto šakas ir vertins trenerių kompetenciją.

Naujos laidos „Sportuok su Vlada.LT“ serijos 15min bus talpinamos kiekvieną sekmadienį, o laidą peržiūrėti galėsite bet kada, apsilankę naujienų portale. Pirmoji laida pasirodys jau šį sekmadienį, spalio 23 dieną.

Laidos vedėja Vlada žiūrovus skatina bendrauti – rašyti komentarus prie sekmadienį pasirodysiančios laidos ar rašyti laiškus el. paštu info@vlada.lt. Čia galite užduoti klausimus, pateiktu pastebėjimus, siųsti įdomių ėjikų istorijas.

Laidoje žadama daug naujos ir naudingos informacijos, itin vertingų patarimų, kurie kiekvienam pravers kasdien. „Sportuok su Vlada.LT“ gali tapti jūsų motyvacijos šaltiniu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius