Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 07 28

Ketvirtfinalis pasiektas: Lietuvos paplūdimio tinklininkės įveikė trečiąjį reitingą turėjusias lenkes

Pergalingai Izraelio sostinėje vykstančiame Europos jaunimo (iki 20 metų) paplūdimio tinklinio čempionate rungtyniauja į ketvirtfinalį patekusios šešiolikmetės klaipėdietė Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė iš Tytuvėnų.
Ieva Dumbauskaitė
Ieva Dumbauskaitė / auksma.lt nuotr.

Tik dvidešimtąjį reitingą turinčios merginos ketvirtadienį aštuntfinalyje po 39 minučių kovos 2-0 (22:20, 21:15) įveikė trečiąjį reitingą turėjusias lenkes Agatą Oleksy ir Martyną Kozinską bei pateko tarp aštuonių pajėgiausių čempionato porų.

Ketvirtadienį vakare I.Dumbauskaitė ir M.Povilaitytė dėl vietos pusfinalyje kovos su vokietėmis Anna Behrens ir Anika Seyfferth, kurios aštuntfinalyje 2-0 (21:16, 21:17) nugalėjo vengres Kitti Ancsin ir Eniko Lakatos.

Tai paskutinis lietuvaičių pasiruošimo etapas prieš rugpjūčio 11-14 dienomis Vilniuje prasidėsiančias Senojo žemyno jaunių (iki 18 metų) pirmenybes.

Nepasisekė septynioliktąjį reitingą turintiems dvidešimtmečiams vilniečiams Arturui Vasiljevui bei Dainiui Čepui, kurie aštuntfinalyje po 52 minutes trukusios kovos 1-2 (19:21, 22:20, 9:15) nusileido lenkams Maciejui Rudolui ir Maciejui Kosiakui bei toliau tęs kovą dėl 9-16 vietų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius