-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 29

KKSD padėkota ginantiems Lietuvos garbę

Trečiadienį Kūno kultūros ir sporto departamente (KKSD) pagerbti šių metų paskutinįjį ketvirtį pasaulio ir Europos čempionatuose medalius iškovoję sportininkai bei jų treneriai. Departamento medaliai „Už sporto pergales“ įteikti daugiau nei 50-čiai prizininkų.
KKSD pagerbti sportininkai ir jų treneriai
KKSD pagerbti sportininkai ir jų treneriai / avgi.lt

„Iš tiesų Lietuva turi kuo didžiuotis, atsižvelgiant į šiandienos aktualijas, tikimės, turės kuo didžiuotis ir ateityje. Atstovauti savo šaliai yra ypatingas uždavinys. Pasirinkdamas kitą šalį, niekuomet nebegalėsi atstovauti tai, kurioje gimei. Šiandien susirinko žmonės, kurie žino, ką reiškia atstovauti Lietuvai ir garsinant jos vardą siekti didelių laimėjimų“,– sveikindamas sportininkus ir dėkodamas už pasiekimus sakė KKSD generalinis direktorius Klemensas Rimšelis.

Departamente pagerbti šių metų planetos pirmenybių prizininkai:

Eligijus Jagelavičius – pasaulio universalios kovos čempionato peiliu svaidymo rungties nugalėtojas (treneris Jurijus Bykovas);

Eduardas Špakovas – Europos kikbokso čempionas (treneris Stanislavas Šestakas;

Ugnė Gabija Svirbutavičiūtė – pasaulio kastingo čempionė spiningo rungtyje (treneris Marijonas Svirbutavičius);

Edgaras Riabko – pasaulio motorlaivių vicečempionas (treneris Žilvinas Stanaitis).
  
Apdovanotos ir dviratininkės – Europos dviračių elito treko čempionato sidabro ir bronzos medalių laimėtoja Simona Krupeckaitė, komandinių persekiojimo rungtynių bronzos medalių laimėtojos Vilija Sereikaitė, Aušrinė Trebaitė, Vaida Pikauskaitė ir jų treneriai Antanas Jakimavičius bei Dmitrijus Leopoldas.

KKSD apdovanojimai įteikti ir sportinių šokių klubo Klaipėdos „Žuvėdra“ šokėjams, iškovojusiems sidabro medalius pasaulio Lotynų Amerikos sportinių šokių ansamblių čempionate bei jų treneriams Skaistei Idzelevičienei, Romaldui Idzelevičiui ir Dainai Bertulienei.

Medaliai „Už sporto pergales“ įteikti ir pasaulio šotokan karatė čempionato bronzos medalių laimėtojams – Tomui Žilinskui ir jo treneriui Ričardui Piepoliui, Jurgitai Januškaitei ir jos trenerei Laimai Grižaitei, Austėjai Matuzaitei ir jos treneriui Alfonsui Valuntoniui, taip pat Deimantei Judokevičiūtei.

Apdovanotos ir stalo tenisininkė, Europos stalo teniso čempionate iškovojusi bronzą, Rūta Paškauskienė ir jos trenerė Romualda Garkauskienė, taip pat plaukikas, Europos plaukimo čempionato sidabro medalininkas Vytautas Janušaitis bei jo treneris Ramojus Anicetas Kalytis.

Departamento medaliai buvo įteikti pasaulio universalios kovos čempionato sidabro medalio laimėtojai Rūtai Aksionovai ir jos trenerei Svetlanai Vetrovai, bronzos medalių laimėtojams Jurijui Levko ir jo treneriui Aleksandrui Pavlovui bei Kornelijai Narušytei ir jos treneriui Vadimui Zelevui. Taip pat pasaulio kovinio sambo čempionato sidabro medalininkams Viktorui Tamoševič ir jo treneriui Stasiui Baziui bei Sergejui Grečicho ir jo treneriui Eduardui Rudui.

60–ties metų sulaukęs Albertas Daunoras įvertintas už svarų indėlį plėtojant regbio sportą Lietuvoje ir apdovanotas Kūno kultūros ir sporto departamento aukso medaliu „Už nuopelnus Lietuvos sportui“. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius