-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 01

Lietuvos sporto žvaigždės „Instagram“ – nuo asmeninio gyvenimo detalių iki meno

„Instagram“ socialinis tinklas yra vienas iš dešimties populiariausių pasaulyje, o Lietuvoje greičiausiai laisvai patektų ir į penketuką. Kaip ir visur, mūsų šalyje juo naudojasi ir garsenybės, tarp kurių ir sportininkai. 15min apžvelgė įdomiausias sportininkų paskyras.
Mindaugas Kuzminskas, Rūta Meilutytė, Airinė Palšytė
Mindaugas Kuzminskas, Rūta Meilutytė, Airinė Palšytė / „Instagram“ nuotr.

#lteam_official (2,6 tūkst. sekėjų) yra vienintelis ne asmeninis profilis šiame sąraše, tačiau tai geras pavyzdys Lietuvoje. Žinoma, puikiai savo „Instagram“ paskyrą valdo Kauno „Žalgiris“ ir tai jokia naujiena, tačiau Lietuvos sportininkus sujungusio prekės ženklo „LTeam“ paskyra tikrai verta dėmesio. Tai puikiai valdoma ir daug įdomybių parodanti paskyra, kurioje galit sekti didžiosios dalies mūsų sportininkų gyvenimą. #lteam_official pasidalija ne tik renginių nuotraukomis ir reklamomis, bet ir įdomiausiais Lietuvos sportininkų įrašais savuose „Instagram“ paskyrose. Pradžia padaryta gera, svarbu, kad noras ir entuziazmas šioje paskyroje neišblėstų pasibaigus Rio.

Ignas Navakauskas (1,7 tūkst. sekėjų) šiemet pirmą kartą dalyvavo olimpinėse žaidynėse, tad gerokai papildė sekėjų armiją. Nors baidarininkas nuotraukas savo paskyroje skelbia retai, tačiau jos dažniausiai nėra visai paprastos. Norėtųsi paskatinti sportininką dalytis savo gyvenimo užkulisiais kiek dažniau.

#calm

A photo posted by Ignas Navakauskas (@kayak200) on

We made it! ???????? #Rio2016 #LTeam #Moscow #european

A photo posted by Ignas Navakauskas (@kayak200) on

Martynas Gecevičius (3,2 tūkst. sekėjų) su Lina Stančiūte yra turbūt saldžiausia sportininkų porelė „Instagram“ tinkle 2016 metais. Krepšininkas skelbia daug akimirkų iš asmeninio gyvenimo – laisvalaikis su mylimąja, bučiniai, pietūs su šeima ir kartais krepšinis. Taip atrodo šiuo metu Ispanijoje rungtyniaujančio M.Gecevičiaus paskyra „Instagram“. Galime tik pasidžiaugti poros laime.

Sužadėtuvių žiedas

There are no words for that....❤️???? @skmkn

A photo posted by Martynas Gecevicius (@marciukas13) on

Best feeling ever.......❤️????

A photo posted by Martynas Gecevicius (@marciukas13) on

Poros atostogos

Just sunday ????

A photo posted by Martynas Gecevicius (@marciukas13) on

Airinė Palšytė (8 tūkst. sekėjų) dažnai vadinama „Instagram“ karaliene, teigiant, kad sportininkei reikėtų labiau koncentruotis į treniruotes, o ne į gyvenimą socialiniuose tinkluose. Vis dėlto būtų tikrai sunku įrodyti, kad nuotraukų dalijimasis kokiu nors būdu kenkia rezultatams. 24-erių atletė puikiai išmano socialinių tinklų taisykles, tad ją sekti yra įdomu.

A.Palšytė užsiima ne tik sportu – ji yra puikus fotomodelis, tad nuotraukos visada atrodo gražiai. Sportas, mada, treniruotės, mityba, atostogos – tokios dažniausios A.Palšytės nuotraukų „Instagram“ temos.

self-portrait by the sea in the beautiful town of Cassis.#south #of #france #beautiful #idoyoganow #jk

A photo posted by Ruta Meilutyte (@rutameilutyte) on

Rūta Meilutytė (87 tūkst. sekėjų) savo „Instagram“ paskyroje dalijasi ne tik asmeninio gyvenimo akimirkomis bei vaizdais iš treniruočių. Geriausia Lietuvos plaukikė stebina ir puikia fotografės akimi. Tai ir gamtos vaizdai, ir abstrakčios įvairių daiktų nuotraukos, ir įdomūs pastebėjimai – kad ir tiesiog iš pasivaikščiojimų mieste.

• Dive right in #splash #biggersplash #swimmingpool #playtime #at #myoldpool

A photo posted by Ruta Meilutyte (@rutameilutyte) on

Martynas Pocius (27,7 tūkst. sekėjų) Krepšininko paskyrą irgi verta sekti net ir nesidomint krepšiniu. M.Pocius su žmona Viktorija neslepia pomėgio fotografuoti – tai daro ir po vandeniu, ir ore, ir ant žemės.

#PociaiTravelFrance ????????

A photo posted by Martynas Pocius (@mpocius) on

Vilnius ????????❤️

A photo posted by Martynas Pocius (@mpocius) on

Mindaugas Kuzminskas (31,2 tūkst. sekėjų) po sutarties su „New York Knicks“ pasirašymo pastebimai suaktyvėjo socialiniuose tinkluose. Krepšininkas pasidalija ir asmeninio gyvenimo epizodais, tačiau pastaruoju metu daugiausia nuotraukų skelbia iš „Knicks“ užkulisių.

On the way to NYC!

A photo posted by Mindaugas Kuzminskas (@mkuzminskas) on

Family. My first basketball tournament ever:). #tb???? #missthem P.S. My brother was a Bulls fan back then, haha:))

A photo posted by Mindaugas Kuzminskas (@mkuzminskas) on

Adas Juškevičius (8,5 tūkst. gerbėjų) irgi mėgsta fotografuoti ne tik komandų užkulisius, bet ir dalytis tiesiog gražiomis nuotraukomis. A.Juškevičius pastaruoju metu su visais dalijasi pirmojo vaikelio džiaugsmu, be to, pora turi nepilotuojamą skraidyklę, su kuria fotografuoja gamtos, miestų vaizdus. Vasarą krepšininkas stebino įspūdingais atostogų kadrais.

????????????????????????

A photo posted by AJ (@adas.juskevicius) on

????????

A photo posted by AJ (@adas.juskevicius) on

????⛵️???????????????? #djiphantom2 #dji #photooftheday #maldives #Juskeviciai2015

A photo posted by AJ (@adas.juskevicius) on

Jonas Mačiulis (38,3 tūkst. sekėjų) – „Real“ klubo užkulisiai ir su šeima leidžiamas laikas yra pagrindinės krepšininko „Instragram“ nuotraukų temos. Tris dukras auginantis tėtis daug laisvalaikio neturi, tačiau suranda laiko pasidalyti nuotraukomis su savo sirgaliais.

Pagerbtas tarp savo damų :)#seima #damos #princeses

A photo posted by Jonas Mačiulis (@jonasmaciulis8) on

#boo!

A photo posted by Jonas Mačiulis (@jonasmaciulis8) on

Šiandien 6 metai kaip esam šeima #lucky#happy #anniversary . Today is 6th anniversary of our marriage

A photo posted by Jonas Mačiulis (@jonasmaciulis8) on

Diana Lobačevskė (1,3 tūkst. sekėjų) pagal „Instagram“ paskelbiamų nuotraukų skaičių galėtų drąsiai varžytis su A.Palšyte, tačiau paprastam sporto gerbėjui bėgikė yra kiek mažiau žinoma. Elegantiškosios sportininkės gerbėjai 2016-aisiais galėjo mėgautis ne tik nuotraukomis iš treniruočių, bet ir karštais kadrais iš Rio paplūdimių.

Arvydas Novikovas (1,9 tūkst. sekėjų) šiemet LFF rinkimuose pateko tarp trijų geriausių Lietuvos futbolininkų, nors Vokietijoje dažniau sėdi ant suolo nei žaidžia. Nuotraukas jis skelbia gana retai, tačiau nevengia pasidaryti asmenukių ar įsidėti meilių fotografijų su žmona.

#new#year

A photo posted by Arvydas Novikovas (@arvydas1818) on

My beautiful wife birthday today all the best for her!!!! lov ya :* @ruta_paula

A photo posted by Arvydas Novikovas (@arvydas1818) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius