-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 19

Liuksemburgo balionų čempionatą laimėjo lietuvis Tadas Gegevičius

Vilnietis oro balionų pilotas Tadas Gegevičius laimėjo atvirąjį Liuksemburgo čempionatą, ne tik nušluostydamas nosį vietos ir iš kaimyninių šalių atvykusiems pilotams, bet ir kone pusėje užduočių surinkdamas maksimalų taškų skaičių.
Tado Gegevičiaus balionas
Tado Gegevičiaus balionas / Asmeninio archyvo nuotr.

Savaitgalį pasibaigusiose varžybose jis surinko 8 171 tašką iš 11 000 galimų. Pagal pirmųjų užduočių rezultatus jis tebuvo dalyvių sąrašo vidury. Bet paskui sportininkas įsibėgėjo ir per šešias užduotis net penkis kartus į savo sąskaitą įsirašė po 1 000 taškų – tiek daugiausiai galima gauti už geriausią rezultatą karšto oro balionų varžybose.

Tokia sėkmė lydi retą pilotą – kartais varžybų nugalėtojai nė vienoje užduotyje nebūna pirmi ir laimi tik dėl stabiliai neblogų rezultatų. Nutinka ir priešingai – porą-trejetą kartų sportininkas gauna po maksimalų įvertinimą, o lieka toli nuo nugalėtojų pakylos, nes kitose užduotyse būna pasirodęs prastai.

Iš viso varžybose dalyvavo 13 pilotų iš Liuksemburgo, Belgijos, Lietuvos, Šveicarijos ir Vokietijos. Tik liuksemburgietis Colinas Weberis (8 041 taškas) galėjo mesti iššūkį T.Gegevičiui. Trečią vietą užėmęs jo tautietis Claude’as Kraftas tesurinko 6 759 taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius