Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 25

Merkio rėvoje Puvočiuose vyko Lietuvos jaunių baidarių slalomo čempionatas

Dzūkijos Nacionaliniame parke birželio 21d., po ilgiau nei savaitę trukusios sportinės stovyklos vyko šių metų Lietuvos jaunių baidarių ir kanojų slalomo čempionatas. Oficialioje pasiruošimo treniruočių stovykloje prieš jaunių čempionatą dalyvavo Alytaus Kauno, Vilniaus klubų sportininkai.
Renginio akimirkos
Plaukimas baidarėmis

Nors stovyklos metu orai buvo ne iš geriausių, varžybų dieną džiugino saulė, tad dalyvių ir palaikančių sportininkus netrūko. Iš viso dalyvavo 54 sportininkai, kurių daugumą palaikė tėvai ir artimieji. Varžybose dalyvavo svečiai iš Latvijos Valmieros ir Rygos klubų . 
Lietuvoje populiariausiose vyrų ir moterų vienviečių kajakų klasėse nugalėtojų laurus iškovojo Lietuvos sportininkai. Vyrų K-1 įskaitoje nugalėjo Alytaus "Srauto" sportininkas Jurgis Kišūnas, antrą ir trečią vietas užėmė Vladislavs Klapenkovs ir Kriss Melnikonis, atstovaujantys Valmieros VBSS klubą. 

Moterų K-1m klasėje lygių sau neturėjo  kaunietė „Regesos“ klubo atstove Lietuvos suaugusių vicečempionė dvylikametė Kamilė Petrauskaitė, antrą ir trečią vietas užėmė alytiškės Simona Gražulytė „ASRC“ ir Angelė Alešenkovaitė iš klubo „Srautas“.

Vienviečių kanojų C-1 klasėje nugalėjo Latvijos sportininkas Emils Putnins iš Rygos „Ridzene“ sporto mokyklos, antrą vietą, po atkaklios kovos su latviu Glėbs Voronko likusiu trečioje vietoje, iškovojo alytiškis Jurgis Kišūnas iš klubo „Srautas“

Komandiniuose plaukimuose (3xK-1) dalyvavo 10 komandų. Trasą greičiausiai įveikė Alytaus „Srauto“ sportininkų komanda (113,09 s.) – A. Butkus, J. Kišūnas ir E. Turčinavičius. Antrąją vietą užėmė  latviai (117,53 s.), o trečiąją –  Kauno „Regesos“ komanda (125,47 s.). Varžybas vainikavo apdovanojimų ceremonija, kur dalyviai buvo apdovanojami, pagal amžiaus grupes: U-14. U-16 ir bendrą U-18 įskaitą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius