-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 20

„Muaythai Mania“ turnyre lietuviai susitvarkė su vengrais

Šį savaitgalį Vengrijos mieste Szentendre vyko muaythai turnyras „Muaythai MANIA“, kuriame Lietuva kovojo prieš Vengriją: penki lietuviai ringe susitiko su priešininkais iš Vengrijos.
Turnyro akimirka
Turnyro akimirka / organizatorių nuotr.

Lietuvos muaythai komandą sudarė Vaida Masiokaitė, Ovidijus Jurginas, Martynas Jasiūnas, Ernestas Dapkus ir Mantas Rimdeika. Sportininkus lydėjo muaythai treneris Žydrūnas Jasiūnas. Su komanda vyko ir Lietuvos muaythai teisėjų kolegijos pirmininkas Saulius Šeškevičius.

„Turnyre dalyvavo įvairaus meistriškumo kovotojai. Kovos buvo statomos taip, kad pergalę pasiekti turėtų šansą ir vienas, ir kitas sportininkas. Kiekvienoje kovoje sportininkai atidavė labai daug jėgų“, – įspūdžiais dalinosi Lietuvos komandą į Vengriją lydėjęs muaythai treneris Žydrūnas Jasiūnas.

Szentendre miestas įsikūręs Dunojaus upės pakrantėje keletas kilometrų nuo Budapešto. Szentendre miesto valdžia leido sportininkams apsigyventi garbingiausiems svečiams skirtuose apartamentuose pačioje miesto širdyje – senamiestyje. Lietuvos muaythai komanda dėkoja organizatoriams už svetingą priėmimą ir sako buvę maloniai nustebinti, kai šalia ringo pamatė sirgalius su Lietuvos atributika. Pasirodo, palaikyti sportininkų buvo atvykusi pati Lietuvos Respublikos nepaprastoji ir įgaliotoji ambasadorė Vengrijoje Rasa Kairienė bei kiti Lietuvos ambasados Vengrijoje darbuotojai.

„Mums šis palaikymas buvo tikrai ypatingas. Smagu, kai tokie žmonės prisimena sportininkus ir leidžia  pasijausti savais svetimoje šalyje. Tariame ačiū gerbiamai ambasadorei ir visai jos surinktai palaikymo komandai už galimybę išvysti Lietuvos vėliavas ten, kur tikrai to nesitikėjome!“, – visų sportininkų vardu kalbėjo jauniausias Lietuvos atstovas Martynas Jasiūnas.

Tiek jis, tiek kitas sporto klubo „Vendetta“ atstovas Ernestas Dapkus pasiekė užtikrintas pergales. Martynas Jasiūnas (17m.) įveikė penkeriais metais vyresnį varžovą, o Ernestas Dapkus nepaliko jokių šansų savo oponentui. Nors ir likus keletui sekundžių iki kovos pabaigos buvo praskeltas Ernesto antakis, teisėjams leidus tęsti kovą, Ernestas pasiekė pergalę.

Visi lietuvių kovų rezultatai:

Vaida Masiokaitė (Panevėžys) vs Alexandra Kovacs (Vengrija), laimėjo vengrė.
Ovidijus Jurginas (Kaunas) vs Milan Kisfalvi (Vengrija), laimėjo vengras.
Martynas Jasiūnas (Vilnius) vs Dominik Bereczki (Vengrija), laimėjo lietuvis.
Ernestas Dapkus (Vilnius) vs Dezso Bakacs (Vengrija), laimėjo lietuvis.
Mantas Rimdeika (Kaunas) vs Laszlo Lapusnyik (Vengrija), laimėjo lietuvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius