-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 03

Multi-sporto mestą iššūkį įveikė daugiau nei tūkstantis sportininkų

Šeštadienį sostinę drebinusiuose multi-sporto varžybose „Vilnius Challenge“ apdovanoti stipriausi varžybų dalyviai elito, mėgėjų ir pradedančiųjų trasose. Iš viso varžybose startavo daugiau nei 1000 multi-sporto entuziastų, kurie įveikė 55, 35 ir 15 kilometrų trasas.
Vilnius Challenge 2013, Augusto Didzgalvio nuotrauka 4
Vilnius Challenge 2013, Augusto Didzgalvio nuotrauka 4 / Augusto Didžgalvio nuotr.
Temos: 1 UNO parkas

Vyrų elito grupėje, jau trečius metus iš eilės pirmieji įveikę 55 kilometrų trasą, nugalėtojų poziciją išlaikė Petrulis Vitalijus ir Regimantas Kavaliauskas, mišriose elito komandose nepavejami buvo Dainius Mačiulis ir Ramunė Arlauskienė, o moterų elito komandoje nugalėjo vienintelė iššūkį priėmusi merginų pora – Justina Lavrenovaitė ir Rita Oksaitė.

„Džiugu, kad šiemet nuo starto linijos pajudėjo keliais šimtais daugiau dalyvių nei pernai – mintis, kad vienose varžybose teks susidoroti su skirtingomis sporto šakomis vis dar gąsdina aktyvios gyvensenos entuziastus“, – teigia „Vilnius Challenge“ varžybų organizatorius Linas Keina ir džiaugiasi, kad naujoje, pradedančiųjų trasoje jėgas išbandė ir su multi-sporto kultūra susipažino beveik 10 proc. visų varžybų dalyvių.

Net 80 proc. dalyvių pritraukusioje mėgėjų trasoje stipriausi vyrai buvo Andrėjus Dolgovas ir Jonas Vytautas Gvildys. Mišrioje grupėje nugalėjo Tadas Kazlauskas ir Raimonda Kirpliukaitė, o pajėgiausios merginos buvo – Vida Bumelytė ir Indrė Valaitė. Visi mėgėjų trąsos dalyviai varžybose įveikė 35 kilometrų trasą.

Stipriausi pradedančiųjų trasos dalyviai – Alvydas Eizintas, Robertas Raišys, Andrius Cicėnas, Miglė Mačionytė, Evelina Ščefanavičiūtė ir Daiva Stankutė.

Varžybų nugalėtojams prizus įsteigė „Montis magia“, sporto prekių parduotuvė „S-Sportas“, „UNO Park“ „Red Bull“, „Go Pro“ bei „Versan“. Taip pat stipriausiai elito trasos vyrų komandai atiteko kelialapis į „360˚“ varžybas Lenkijoje, o mėgėjų trasos lyderiai pasidalino keliones į „Hercules Trophy“ varžybas Belgijoje.

 „Vilnius Challenge“ – pirmosios urbanistinės multi-sporto varžybos Lietuvoje. Dalyviai, varžydamiesi elito, mėgėjų ir pradedančiųjų trasose, įveikia bėgimo, orientavimosi, plaukimo, važiavimo dviračiais ir riedučiais, alpinistines rungtis, įvairias užduotis bei galvosūkius. Pirmą kartą varžybos vyko 2009 metais ir sulaukė 250 dalyvių. Per penkerius metus dalyvių skaičius šiose varžybose išaugo 4 kartus. Daugiau informacijos apie varžybas – www.vilniuschallenge.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius