-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 30 /19:05

Neįtikėtina pergalė: Lietuvos vyrai patiesė iki šiol nenugalėtą Izraelio beisbolo rinktinę!

Ketvirtą Europos čempionato dieną Lietuvos rinktinės varžove tapo be pralaimėjimų žygiavusi Izraelio rinktinė, kurios sudėtyje nemažai JAV koledžuose žaidžiančių ar žaidusių beisbolininkų. Vis dėlto, pajėgūs varžovai lietuvių neišgąsdino – iškovota pergalė 7:5.
Lietuvos beisbolo rinktinės vyrai
Lietuvos beisbolo rinktinės vyrai

Pirmąją čempionato dieną Izraelis įtikinamai nugalėjo baltarusius – 13:1. Antrąją izraeliečiams teko sunkiai pavargti kovoje su lenkais – 8:6. O trečiadienį jie sutriuškino šeimininkus austrus – 10:1. 

Rinktinės trenerio Virmido Neverausko teigimu, vyrai pasiruošę kautis su Izraelio rinktine, tačiau bus mąstoma ir apie rytojaus varžybas su Lenkija, kuriose gali spręstis, kas išliks B divizione.

Lietuvos metikas šiandienos varžybose – kaunietis Marijus Dargis.

Tiesioginę varžybų transliaciją galite stebėti čia: http://www.laola1.tv/de-at/live/litauen-israel/360889.html

Devintasis kėlinys:

Izraelio rinktinė veržėsi į ataką. Izraeliečiai užpildė bazes. D.Neliupšį metiko pozicijoje pakeitė Eimantas Žičkus. Izraelis pelnė du taškus. Rezultatas 7:5.

Eimantas Žičkus meta kamuoliuką, izraelietis atmuša, bet tiesiai į gaudančio lietuvio rankas! Neįtikėtina pergalė! 7:5!

Aštuntasis kėlinys:

Dalius Neliupšis šiandien rodo stebuklus. Uteniškis jau pelnė tris taškus atakų metu ir dabar puikiai atlieka metimus, vieną po kito mesdamas lauk izraeliečius. Lietuvių metikas sutvarkė ir pavojingąjį D.Weissą!

Lietuva pirmauja 6:3! Visus iki šiol triuškinusio Izraelio, kurio sudėtyje žaidžia pulkas amerikiečių, gerbėjai negali patikėti savo akimis!

Izraelis pakeitė metiką. Į aikštę vietoje Davido Rothemo žengė Orras Gottliebas.

Lietuviams dar vieną tašką pelnė vikrusis Romantas Trumpa.

Septintasis kėlinys:

Izraelis pelno tašką. Eitanas Maozas atmušė kamuoliuką ir nulėkė į antrąją bazę, o po Simono Rosenbaumo smūgio ir apibėgo bazes. Rezultatas 4:3 Lietuvos naudai.

Lietuvos rinktinė atliko keitimą. Puikiai mėčiusį M.Dargį pakeitė jau du taškus šiandien spėjęs pelnyti D.Neliupšis. M.Dargis išoriniame lauke pakeitė E.Žarkaitį.

Izraelis kamuoliuką M.Dargio metimų metu atmušė 10 kartų. Tiesa, JAV gyvenančių žaidėjų pilnai Izraelio komandai trukdo didelis klaidų gaudant skaičius. Iki septintojo kėlinio jų buvo net šešios.

Lietuvos rinktinė atakuoja sėkmingai, užpildo bazes. Atmosfera įkaito. Izraelio gaudytojas pastoviai įžeidinėjo ir išmušinėjo lietuvių mušėjus iš vėžių. Šalia stovėjęs teisėjas neapsikentė ir išvarė izraelietį iš aikštės. Izraelio treneris pašėlo ir puolė aiškintis.

Lietuviai išnaudojo šį pranašumą ir Dalius Neliupšis bei Klaidas Stravinskas pelno dar du taškus. Šalia aikštės esantys lietuviai siautėja, o Izraelio komandos atstovai skundžiasi techniniam komisarui. 

Šeštasis kėlinys:

Lietuviai sėkmingai apsigina, nepaisant Izraelio rinktinės žaidėjų bandymų vogti bazes ir atakuoti agresyviai.

Lietuviai ir vėl pasiekė antrąją bei pirmąją bazes, tačiau pasinaudoti galimybe nepavyko. 

Penktasis kėlinys:

M.Dargis šiek tiek pavargo ir Izraelio žaidėjai pradėjo prisitaikyti prie jo metimo. Asafas Lowengartas ir Davidas Weissas pelnė du taškus, o lietuvių ataka penktajame kėlinyje nebuvo sėkminga. 

Įtampa varžybose išaugo. Abejoms rinktinėms šiandienos kova gali lemti labai daug. Su nerimu šią dvikovą seka lenkai, kuriems po pralaimėjimo baltarusiams beliko tikėtis Lietuvos rinktinės nesėkmės.

Ketvirtasis kėlinys:

Rinktinės gynyba veikia puikiai. Vakar kamuoliuką už parko ribų siuntęs Simonas Rosenbaumas visiškai nutildytas. Lietuva puikiai tvarkosi su Izraelio atakuojančiais žaidėjais, draskiusiais austrų gynyba. Metikas M.Dargis žaidžia patikimai ir protingai.

Evaldas Žarkaitis pelno dar vieną tašką. Rezultatas jau 4:0.

Trečiasis kėlinys:

M.Dargis dar kartą puikiai žaidžia metiko pozicijoje. Izraelis lieka su 0 taškų. O tuo metu puolime siaučia Dalius Neliupšis. Uteniškis dar kartą apibėga visas bazes ir Lietuvos rinktinės pranašumas tapo 3:0!

Antrasis kėlinys:

Izraelio žaidėjams nepavyksta perkąsti M.Dargio metimo stiliaus. Lietuviai sėkmingai ginasi. Ramunas Šantaras pasiekė pirmą bazę, tačiau pasiekti antrąją nepavyko. Lietuvių puolimas baigėsi Edvardo Matusevičiaus nesėkmingu mušimu.

Pirmasis kėlinys: 

Lietuviai puikiai pradėjo varžybas. Marijus Dargis sėkmingai susitvarkė su varžovų mušėjais, o puolime taškus pelnė rinktinės veteranas, uteniškis Dalius Neliupšis, vienu sykiu apsukęs tris bazes ir Klaidas Stravinskas, pasinaudojęs varžovų klaida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius