-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 14

Olimpietis tapo viešnamio savininku

Tekvondo kovotojui Loganui Campbellui reikia pinigų, kad galėtų dalyvauti 2012 metų Londono olimpinėse žaidynėse, todėl su verslo partneriu Naujosios Zelandijos mieste Oklande nusprendė atidaryti viešnamį.
L.Campbellas dėl viešnamio susilaukė grasinimų iš savo šalies tekvondo federacijos vadovų
L.Campbellas dėl viešnamio sulaukė grasinimų iš savo šalies Tekvondo federacijos vadovų / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nacionalinė federacija tokį pinigų prasimanymo būdą pavadino nenormaliu ir grasina imtis griežtų priemonių, kad tai sustabdytų. Pekino olimpiadoje tekvondo turnyre dalyvavęs L.Campbellas Londone tikisi kovoti dėl medalių, tačiau Naujoji Zelandija savo sportininkų, ypač ne populiarių ir pagrindinių sporto šakų, nelepina pinigais.

Olimpiečiui kilo mintis atidaryti viešnamį ir iš šio verslo pajamų įgyvendinti savo svajonę valyvauti 2012 metų olimpinėse žaidynėse, praneša „Sunday Star Times“. 23 metų lengvo svorio kovotojas nelaiko savęs tradiciniu tokios įstaigos savininku.

Žmonės įsivaizduoja, kad viešnamio savininkas turi būti po gatves slankiojantis tipas su auksine grandine ant kaklo. Aš esu aukštai vertinamos palydovių agentūros savininkas, – sakė L.Campbellas.

„Žmonės įsivaizduoja, kad viešnamio savininkas turi būti po gatves slankiojantis tipas su auksine grandine ant kaklo. Aš esu aukštai vertinamos palydovių agentūros savininkas“, – teigė jis.

Vadinamoje sportininko agentūroje yra 14 kambarių ir ji laikoma viena didžiausių šalyje, kurioje prostitucija legalizuota prieš 6 metus. Išskirtinė naktis olimpiečio įstaigoje kainuoja 1112,5 euro. Jis savo klientams garantuoja aukštą klasę.

Beveik visas L.Campbello išlaidas Pekino olimpiadoje (per 68 tūkst. eurų) pernai padengė sportininko tėvai. Tekvondo kovotojas iš Naujosios Zelandijos pateko tarp 16 geriausiųjų, tačiau pralaimėjo vėliau bronzą iškovojusiam varžovui.

Sportininkas teigia nenorintis daugiau priklausyti nuo tėvų piniginės: „Mama truputį dvejojo dėl mano sumanymo, tačiau tuomet susitiko su keliomis man dirbančiomis merginomis ir pastebėjo, kad jos yra normalūs žmonės, siekiantys išmaitinti savo vaikus.“

Šalies federacija dėl tokio sportininko pinigų šaltinio ketina neprileisti L.Campbello prie nacionalinių pirmenybių. „Sportininkas turėtų rodyti jaunimui pavyzdį“, – „Sunday Star Times“ argumentą rėžė Tekvodno federacijos vadovas Johnas Schofieldas.

Be to, Naujosios Zelandijos tekvondo federacija įšaldė 15 tūkst. eurų premiją, kurią ketino skirti L.Campbellui už gerą pasirodymą Pekino olimpiadoje. Situacija, anot jų, gali pasikeisti tik tuomet, kai sportininkas uždarys savo viešnamį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius