-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 27

Olimpiniame Londone viešėję LTOK vadovai apsilankė ir „Chelsea“ rungtynėse

Rugsėjo 21-24 dienomis Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentas Artūras Poviliūnas ir generalinis sekretorius Vytautas Zubernis lankėsi Londone.
Artūras Poviliūnas
Artūras Poviliūnas / Vidūno Gelumbausko nuotr.

Jie susitiko su 2012-ųjų metų Londono olimpinių žaidynių organizacinio komiteto vadovais, apžiūrėjo olimpinius objektus, viešbučius, kuriuose žaidynių dienomis gyvens mūsų šalies oficialūs asmenys, sporto specialistai.

LTOK vadovai lankėsi Lietuvos ambasadoje Londone, susitiko su LR ambasadoriumi Jungtinėje Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Airijos Karalystėje Oskaru Jusiu, kitais ambasados darbuotojais ir aptarė būsimus bendrus darbus prieš olimpines žaidynes ir jų metu. Ambasados kvietimu LTOK vadovai stebėjo dviejų Londono futbolo klubų – „Chelsea„ ir „Fulham“ rungtynes.

Olimpinius objektus kol kas leidžiama apžiūrėti tik iš lauko, nes viduje dar vyksta apdailos darbai. Olimpiniame kaimelyje jau įrengi keli parodomieji kambariai. LTOK vadovai su ambasados darbuotojais aptarė numatomus renginius žaidynių dienomis, galimybes įrengti Londone lietuvių – sporto mėgėjų susibūrimo vietą. V

isas viešnagės dienas LTOK vadovus lydėjo ambasados darbuotojas Giedrius Tamošauskas, kuris talkins Lietuvos olimpinės delegacijos vadovams ir Londono olimpinėse žaidynėse. Beje, Lietuvos ambasada Londone iš savo senųjų patalpų greit persikels į naują, modernią rezidenciją, esančią labai patogioje Didžiosios Britanijos sostinės vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius