-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 12

Pliuščenka dalyvaus olimpiadoje?

Dimos Bilano eurovizinės komandos narys, Europos, pasaulio bei olimpinis dailiojo čiuožimo čempionas Jevgenijus Pliuščenka dalyvaus 2010 metų žiemos olimpinėse žaidynėse Kanadoje, Vankuveryje. Tai pareiške sportininko agentas ir prodiuseris Araratas Zakarianas.
Jevgenijus Pliučščenka ruošiasi grįžti ir į sportą
Jevgenijus Pliuščenka ruošiasi grįžti ir į sportą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„J.Pliuščenka netapo profesionalu ir ruošiasi dalyvauti 2010 metų olimpinėse žaidynėse. (Dailusis čiuožimas iki šiol lieka viena iš nedaugelio sporto šakų, kur, oficialia terminologija, olimpinėse žaidynėse negali dalyvauti profesionalūs čiuožėjai. Realiai šiai kategorijai priklauso tie sportininkai, kurie rengia mokamus pasirodymus bei pramoginius ledo šou). Artimiausiu metu J.Pliuščenka treniruosis Jerevane“, – sakė agentas.

J.Pliuščenka yra 2006 metų olimpinis Turino čempionas, tris kartus pasaulio ir penkis kartus Europos pirmenybių nugalėtojas.

„Po buvusios olimpiados čiuožėjas tapo deputatu, dalyvavo daugybėje TV projektų, su D.Bilanu laimėjo „Euroviziją“, tad teisingausia būtų sakyti, kad Jevgenijus rado save ir kitose sferose. Tačiau  supranta, kad jo pagrindinė veikla – dailusis čiuožimas. Ir būtent ta kryptimi jis dirbs toliau“, – sakė A.Zakarianas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius