-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 12

Po nuviliančio pranešimo pasitelkė dirbtinį intelektą ir sukūrė Rusijos olimpiečių aprangą

Tarptautinis olimpinis komitetas praėjusį penktadienį paskelbė, jog leis Rusijos ir Baltarusijos sportininkams varžytis 2024 metų Paryžiaus olimpinėse žaidynėse. Į šią žinią originaliai reagavo čekai.
Būdamas labai prastas ledo ritulio žaidėjas, Vladimiras Putinas naudoja sportininkus propagandai savo teroristinio režimo, kai tik gali.
Būdamas labai prastas ledo ritulio žaidėjas, Vladimiras Putinas naudoja sportininkus propagandai savo teroristinio režimo, kai tik gali. / Vida Press ir Reflex nuotr.

Tarptautinio olimpinio komiteto (IOC) sprendimas leisti Rusijos ir Baltarusijos sportininkams be nacionalinių simbolių varžytis olimpinėse žaidynėse, sulaukė daug kritikos Europoje.

„Nors Rusijos armija, vadovaujama karo nusikaltėlio Vladimiro Putino, tęsia civilių žudynes Ukrainoje, grobia Ukrainos moteris, jas prievartauja ir kankina kiekvieną, kas patenka į jų rankas, Tarptautinis olimpinis komitetas mano, kad yra gera idėja nusiųsti Rusijos ir Baltarusijos sportininkus į Paryžiaus olimpines žaidynes kaip neutralius atletus, – reagavo Čekijos žurnalas „Reflex“. – Sportas priklauso politikai. Rusijos atveju tai yra dviguba tiesa. Būdamas labai prastas ledo ritulio žaidėjas, Putinas naudoja sportininkus propagandai savo teroristinio režimo, kai tik gali. Elitiniai sportininkai padeda jam pateisinti kruviną karą visame pasaulyje. Ar tai būtų teniso žaidėjai tarptautiniuose turnyruose, ar ledo ritulininkai NHL, čiuožėjai, imtynininkai, fechtuotojai, futbolininkai ar kiti.“

Čekijos žurnalas priminė, kad dalis Ukrainos sporto atstovų negalės vykti į olimpines žaidynes, nes yra nužudyti savo šalyje, kai gynė ją nuo okupantų.

Pagal IOC sprendimą, Paryžiuje rusai ir baltarusiai galės varžytis „neutraliu“ statusu, tad „Reflex“ pasiūlė kaip galėtų atrodyti šalių agresorių atstovai olimpinėse žaidynėse.

Sukurtose nuotraukose vaizduojami rusų atletai kraujo fone ir kruvinais sportiniais kostiumais.

„Su dirbtinio intelekto pagalba mes sukūrėme olimpinę kolekciją „neutraliems olimpiniams atletams“ iš Rusijos ir Baltarusijos. Mes sutinkame, kad jie atvyktų į žaidynes, jei dėvės kažką panašaus“, – parašė čekai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius