-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 26

Prestižiniuose „Laureus“ sporto apdovanojimuose triumfavo „Bayern“ ir Sebastianas Vettelis

Trečiadienį Malaizijoje išdalinti prestižiniai „Laureus“ pasaulio sporto apdovanojimai. Stipriausia praėjusio sezono UEFA Čempionų lygos ekipa Miuncheno „Bayern“ buvo išrinkta metų komanda.
„Bayern“ – „Arsenal“
„Bayern“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vokietijos klubas praėjusiais metais taip pat laimėjo „Bundesliga“ pirmenybes ir šalies taurę. Vokietijos čempionate „Bayern“ pralaimėjo tik sykį ir pagerino ne vieną rekordą: surinko daugiausiai taškų (91); pasiekė didžiausią persvarą prieš antroje vietoje likusią ekipą (25 taškai); iškovojo daugiausiai pergalių (29); praleido mažiausiai įvarčių (18).

Pergalė Čempionų lygoje prieš Maskvos „CSKA“ praėjusių metų lapkritį buvo rekordinė, dešimtoji iš eilės prestižiškiausiame Europos futbolo klubų turnyre. Šioje kategorijoje taip pat buvo nominuota Brazilijos futbolo rinktinė.

Geriausiu sportininku nepavyko tapti geriausiam praėjusių metų pasaulio futbolininkui Cristiano Ronaldo. Jį aplenkė „Formulė-1″ lenktynininkas vokietis Sebastianas Vettelis.

Geriausios sportininkės rinkimuose Vokietijos nacionalinės rinktinės žaidėja Nadine Angerer taip pat liko be apdovanojimo.

Metų sugrįžimo kategorijoje buvo nominuotas brazilas Ronaldinho, tačiau čia nepralenkiamas buvo tenisininkas Rafaelis Nadalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius