-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 12

Profesionali golfo žaidėja savo namuose rasta negyva (video)

Golfo sportą sudrebino neaiški mirtis – vos 25 metų sulauksi profesionali žaidėja Erica Blasberg sekmadienį savo gimtinėje Hendersone, Nevados valstijoje (JAV), buvo rasta negyva, rašo bild.de.
Erica Blasberg
Erica Blasberg / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sportininkės kūną jos namuose rado vienas draugas. Kaip E.Blasberg iškeliavo Anapus, kol kas neaišku. Policija tiria tragišką mirties atvejį, JAV spaudoje spekuliuojama, kad ji galėjo nusižudyti.

„Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad ji galėjo pakelti prieš save ranką, tačiau įsigilinus visa situacija atrodo gana keistai. Laukiame policijos tyrimo rezultatų“, – „Riverside Press–Enterprise“ sakė golfo žaidėjos tėvas Melas Blasbergas.

Profesionalios golfo žaidėjos karjerą Erica pradėjo 2004 metais. Sėkmingiausi jai buvo 2008 metai, per kuriuos amerikietė laimėjo 113 tūkst. JAV dolerių prizinių pinigų. Šį sezoną ji dalyvavo tik viename turnyre.

Artimieji teigia, kad Erica nekantriai laukė artėjančio turnyro Alabamoje ir jau buvo sudėjusi krepšius į automobilį, su kuriuo ketino važiuoti į oro uostą.

„Niekuomet negalėčiau įsivaizduoti, kad Erica gali pakelti prieš save ranką. Negaliu įsivaizduoti, kad ji galėtų ryžtis tokiam žingsniui. Taip pat neįsivaizduoju, kai kažkas galėtų pasikėsinti į jos gyvybę“, – ABCNews.com kalbėjo buvusi E.Blasberg draugė Arizonos universitete Laura Ianello.

Ericos vadybininkas Chase'as Callahanas išplatino tokį pranešimą: „Esame šokiruoti tokios liūdnos žinios. Golfo pasaulyje ji garsėjo kaip puiki žaidėja. Be to, buvo mylima duktė, vertinama kaip draugė. Ji buvo nuoširdaus būdo. Ši netektis labai skausminga, mums jos labai trūks.“

E.Blasberg asmeninis interneto puslapis (www.ericablasberg.com) dėl šio tragiško įvykio iš pagarbos jos šeimai šiuo metu neveikia.

VIDEO: In Memory of Erica Blasberg (July 14, 1984 - May 9, 2010)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius