-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 28

Rūta Meilutytė pretenduoja į prestižinį Piotro Nurovskio vardo apdovanojimą

Europos olimpinių komitetų (EOC) iniciatyva jau trečius metus renkami geriausi jaunieji Europos sportininkai. 2012-aisiais geriausia buvo pripažinta olimpinė čempionė plaukikė Rūta Meilutytė. Ji yra tarp penkių pretendentų į geriausiojo titulą ir šiemet.
Rūta Meilutytė
Rūta Meilutytė / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rūta Meilutytė

EOC išrinktam geriausiam metų Senojo žemyno jaunajam sportininkui įteikiamas lėktuvo katastrofoje prie Smolensko 2010 m. žuvusio Lenkijos olimpinio komiteto prezidento Piotro Nurovskio prizas. Tai ne tik atminimo trofėjus, bet ir stipendija treniruotėms bei mokslui. Šių metų laureatas paaiškės lapkričio 22 d. Romoje, kai ten vyks Europos olimpinių komitetų generalinė asamblėja. Kaip žinia, 2013-aisiais Rūta tapo suaugusiųjų pasaulio čempione ir rekordininke.

R.Meilutytės konkurentai bus plaukikas graikas Apostolos‘as Christou, šiemet pasaulio jaunių čempionate laimėjęs aukso ir sidabro medalius, tenisininkė iš Kroatijos Ana Konjuh – savo amžiaus reitingo lyderė, plaukikė iš Švedijos Abbie Wood bei šuolininkas su slidėmis nuo tramplino Cene Prevcas – Europos jaunimo olimpinių festivalių Utrechte ir Brašove čempionai bei sidabro medalių laimėtojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius