Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 21

Simona Krupeckaitė: „Padariau esminę klaidą, už kurią negaliu sau atleisti“

Viena geriausių planetos treko dviratininkių Simona Krupeckaitė šį savaitgalį Mančesteryje vykusiose Pasaulio taurės varžybose netikėtai liko be medalių. Sportininkė savo pasirodymą vertina dvejopai. Jos teigimu, pavyko pasiekti gerą greitį ir jėgą, tačiau taktika buvo itin silpna.
Simona Krupeckaitė, tapusi Europos dviračių treko čempionato moterų sprinto daugiakovės varžybų nugalėtoja, spalio 23–25 d. dalyvauja atvirame Lietuvos dviračių treko čempionate Panevėžyje.
Simona Krupeckaitė pasaulio taurės etape Mančesteryje netikėtai liko be medalių. / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Padariau esminę klaidą, už kurią negaliu sau atleisti, bet galiu gerai pasimokyti. Su tokiu greičiu ir jėga, kurią pasiekiau varžybose, turėjau laimėti. Dėl to kaltinu tik save ir dėsiu visas pastangas, kad pasiekčiau visiškai kitokius taktikos rezultatus“, – sakė S.Krupeckaitė.

Sportininkė savo fizinį pasirengimą vertina dešimtukui, tačiau taktinę pasirengimo dalį – trejetui, rašoma pranešime spaudai.

„Pastaruoju metu koncentravausi į jėgos ir greičio kėlimą, o ne į taktinę važiavimo dalį ir varžybų niuansus, tad nuo šiol koncentruosiuosi į taktikos tobulinimą, kad pasaulio čempionate galėčiau varžytis dėl geriausių vietų“, – teigė sportininkė.

Sekmadienį vykusiame keirino rungties pirmojo etapo važiavime S.Krupeckaitė savo grupėje finišavo pirma ir tęsė kovą dėl finalo antrojo važiavimo metu. Šiame važiavime sportininkė suklydo taktiškai ir, finišavusi penkta, nepateko į finalą. Varžybose dėl 7–12 vietų S.Krupeckaitė kirto finišo liniją pirma ir galutinėje įskaitoje užėmė septintą vietą.

Pirmą rungtynių dieną startavusi komandinio sprinto rungtyje, ji su Gintare Gaivenyte užėmė septintą vietą. S.Krupeckaitė ypač aukštą greičio rezultatą pademonstravo antrajame rate. Dviratininkė distanciją įveikė per 14,328 sek. ir pagal asmeninį laiką tapo antra po Kinijos komandos lyderės Jinji Gong (14,302  sek.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius