Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 03 26

Simona Krupeckaitė – pasaulio dviračių treko čempionato sprinto rungties finale!

Simona Krupeckaitė pateko į Apeldorne (Olandija) vykstančio pasaulio dviračių treko čempionato finalą individualaus moterų sprinto (200 metrų) lenktynėse ir užsitikrino mažiausiai sidabro medalį.
Simona Krupeckaitė
Simona Krupeckaitė / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį pusfinalyje Lietuvos dviratininkė tik po atkaklios ir permainingos kovos 2:1 įveikė baltarusę Olgą Panariną ir finale susitiks su australe Anna Meaers, kuri pusfinalyje taip pat rezultatu 2:1 privertė pasiduoti planetos čempionės titulą ginusią britę Victoria Pendelton.

Pirmąjį pusfinalio važiavimą laimėjo O.Panarina, tačiau S.Krupeckaitė nenuleido rankų ir laimėjusi du važiavimus iš eilės išplėšė bilietą į finalą, kuris vyks vėliau šeštadienį.

Pernai Kopenhagoje vykusiame pasaulio čempionate 28 metų S.Krupeckaitė šioje rungtyje buvo iškovojusi bronzos medalį.

Vaida Pikauskaitė kol kas važiuoja kukliai

Kukliai moterų daugiakovės („Omnium“) varžybose startavo Vaida Pikauskaitė, kuri su 42 taškais po dviejų rungčių užima tik 21-ą vietą tarp 24-ių dalyvių. Pirmoje – sprinto – rungtyje lietuvė buvo tik 23-a, o antroje – taškų lenktynėse – devyniolikta.

Po dviejų rungčių daugiakovės varžybose pirmauja olandė Kirsten Wild (9 tšk.), lenkianti čempionės titulą ginančią kanadietę Tarą Whitten ir lenkę Malgorzatą Wojtyrą (po 10 taškų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius