-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Haye nutraukia profesionalaus boksininko karjerą

Bokso gerbėjai greičiausiai neišvys Davido Haye ir Vitalijaus Kličko akistatos. Didžiosios Britanijos bokso tarybos sekretorius Robertas Smithas pranešė, kad D.Haye atsisako boksininko licenzijos ir nutraukia profesionalią karjerą.
Vladimiras Kličko prieš Davidą Haye
Davidas Haye ir Vladimiras Kličko nepuolė į ataką. / „Scanpix“ nuotr.

Buvęs pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas ne kartą yra pareiškęs, kad sulaukęs 31-erių jis pasitrauks iš didžiojo sporto. 31-eri D.Haye sukanka šį ketvirtadienį, spalio 13 dieną.

Visgi neseniai D.Haye paskelbė, jog sutinka pasilikti dar vienai kovai – prieš organizacijos WBC čempioną Vitalijų Kličko. Iš brolių Kličko stovyklos britas jokių žinių nesulaukė. Vitalijus ne kartą yra sakęs, kad norėtų nokautuoti D.Haye, nes to nepavyko padaryti Vitalijaus jaunesniajam broliui Vladimirui.

Didžiosios Britanijos bokso tarybos sekretorius Robertas Smitas pranešė, kad šį pirmadienį jis gavo elektroninį laišką, kuriame nurodoma, jog D.Haye atsisako pratęsti boksininko licenciją. Trečiadienį taryba apsavarstys šį prašymą ir paskelbs nutarimą. Be licencijos buuvęs čempionas negalės tęsti pasirodymų profesionalaus bokso ringe.

Pirmąjį WBA diržą  britas laimėjo 2009-aisiais lapkritį Vokietijoje, pagal taškus įveikęs rusą Nikolajų Valujevą. Kitų metų balandį jis apgynė šį titulą prieš amerikietį Johną Ruizą. Iš 27-ių profesionalių kovų D.Haye laimėjo 25-ias.

Bokso vadybininkas Barry Hearnas „Sky Sports“ antradienį pranešė, kad D.Haye turi planų nesusijusių su sportu. „Nevertėtų abejoti Davido talentu ir jo pasiekimais bokso istorijoje. Ypač Didžiojoje Britanijoje. Dabar jis norėtų tapti aktoriumi ir tęsti karjerą kine“, – sakė B.Hearnas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius