Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per dvikovą su Kličko amerikiečių boksininkas Chambersas patyrė smegenų sukrėtimą

Po sunkaus svorio bokso dvikovos su Vladimiru Kličko dėl pasaulio čempiono titulo kovo 20 dieną Eddie Chambersui diagnozuotas smegenų sukrėtimas. Nokautu paskutiniame raunde pralaimėjusiam amerikiečiui gydytojai patarė atšaukti kelionę iš Vokietijos ir nuodugniai išsitirti, rašo „Sport-Ekspress“.
E.Chambersas turėjo atlaikyti ne vieną galingą smūgį
E.Chambersas turėjo atlaikyti ne vieną galingą smūgį / „Scanpix“ nuotr.

Per bokso dvikovą akivaizdžiai pranašesnis buvo ukrainietis. Likus penkioms sekundėms iki dvylikto raundo pabaigos V.Kličko pasiuntė varžovą į nokautą. E.Chambersas apie minutę negalėjo pasikelti ant kojų, tačiau vėliau atsitokėjo.

Amerikietis dalyvavo spaudos konferencijoje, o paskui, lydimas dviejų vokiečių Raudonojo Kryžiaus darbuotojų, patraukė tirtis į Diuseldorfo universitetinę kliniką. Ten ir nustatytas smegenų sukrėtimas.

Šis pralaimėjimas buvo antras amerikiečio profesionalioje karjeroje. Pirmą jis patyrė 2008 metų sausį kaudamasis su rusu Aleksandru Povetkinu. Šis laimėjo taškais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius