Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Evaldas Petrauskas WSB bokso lygoje susigrums su argentiniečiu

Šeštadienį Argentinos sostinėje Buenos Airėse tarptautinės profesionalios bokso lygos WSB renginyje į ringą kops Londono olimpinių žaidynių prizininkas Evaldas Petrauskas. Olimpietis, atstovaujantis Ukrainos klubui „Ukraine Otamans“ (svorio kategorija iki 64 kilogramų), susigrums su Argentinos „Condors“ kovotoju Carlosu Aquino.
Evaldas Petrauskas debiutinėje kovoje WSB lygoje įveikė Branimirą Stankovičių.
Evaldas Petrauskas debiutinėje kovoje WSB lygoje įveikė Branimirą Stankovičių. / boksopasaulis.lt

Tai bus antroji trenerio Vladimiro Bajevo auklėtinio kova šioje lygoje. Priminsime, kad 2013-ų metų gruodžio 13-ą dieną E.Petrauskas sėkmingai debiutavo penkių raundų kovoje, taškais 2:1, pranokdamas Italijos „Dolce & Gabbana Italia Thunder“ boksininką Branimirą Stankovičių.

Ukrainos klubas „Ukraine Otamans“ šiuo metu A grupėje užima pirmąją vietą.

Susisiekus, E.Petrauskas minėjo, kad šiai kovai įtemptai ruošėsi Ukrainoje, kur treniruočių partneriai yra itin stiprūs ir patyrę.

– Kaip vyko pasiruošimas šiai kovai Argentinoje ir kuo jis buvo ypatingas?

– Didžioji treniruočių dalis buvo Ukrainoje, tobulinome techniką ir smūgį. Treniruotės Ukrainoje yra ypatingos dėl kovos partnerių gausos ir jų meistriškumo. Silpnų čia nėra, tad reikia atiduoti visas jėgas, o jei ne – gali būti ir pats nokautuotas (juokiasi).

– Kadangi šiemet tarptautinės mėgėjų bokso asociacijos (AIBA) kalendoriuje nėra tokio kalibro varžybų kaip Europos ir pasaulio čempionatai, koncentruositės į dalyvavimą WSB lygoje?

– Šiemet bus galima įdėti daug darbo į bendrą fizinį pasiruošimą, o WSB lygos sezonas jau artėja prie pabaigos, liko apie tris mėnesius. Kita vertus, laukia sunkūs ir įtempti 2015-ieji metai, kuriems mes būsime pasiruošę.

WSB profesionalaus bokso lyga yra dukterinė tarptautinės mėgėjų bokso asociacijos (AIBA) kompanija, suteikianti galimybę boksininkams mėgėjams save realizuoti profesionaliame ringe, neprarandant teisės dalyvauti nacionaliniuose, Europos, pasaulio čempionatuose bei olimpinėse žaidynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius