Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karatistai rungėsi Vakarų taurės varžybose

Klaipėdoje šeštadienį „Neptūno“ sporto salėje vyko karatė kyokushin vaiku, jaunučiu, jaunių ir suaugusių Vakarų taurės varžybos. Į šias varžybas atvyko dalyvauti154 dalyviai iš 11 lietuvos klubų.
Karatistai savaitgalį rungėsi Vakarų taurės varžybose.
Karatistai savaitgalį rungėsi Vakarų taurės varžybose. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Karatė

Šiose varžybose galėjo dalyvauti tik „aukštesni diržai“, tai nuo mėlyno diržo. Pirmą kartą šiose varžybose buvo surengta kata rungtis.

Kata – tai kova su šešėliu, blokų, smūgių junginiai. Visi dalyvaujantys kata rungtyje turėjo atlikti pagal amžių varžybų organizatorių nustatytas kata.

Pirmą kartą vertinimai priimti vėliavėlėmis, visada vykdavo balų sistema. Tarp tų 11 klubų dalyvavo Klaipėdos kyokushin karate klubas „Tensho“  atvežęs į varžybas 6 dalyvius, kai kurie po paėjusių Vilniaus taurės varžybų, dėl traumų nepareiškė noro dalyvauti Vakarų taurės varžybose.

Šios varžybos karatė klubui „Tensho“ buvo sėkmingos. Sportininkai gavo net  po du prizus už kata ir už  kovas. Kata rungtyje pasižymėjo Dovydas Beržanskas, Gediminas Paulauskas, Justas Stalmokas.

Justui Stalmokui svorio kategorijoje iki 70 kg pirmoji kova buvo sėkminga, ją baigė ankščiau laiko nukovęs priešininką du kartus pataikydamas į saulės rezginį ir pabaigdamas kovą ankščiau laiko. Antrą kovą pralošė Lietuvos čempionui iš Mažeikių klubo „Kaminaris“ užimdamas garbingą antrą vietą.

Gediminui Paulauskui svorio kategorijoje iki 60 sekėsi geriau, jis pirmą kovą laimėjo prieš Vilniaus sportininką, išėjęs į finalą susitiko su kitu Klaipėdos klubo - „Okinavos“ sportininku Artūru Zavalnij. G.Paulauskas kovą baigė anksčiau laiko ir užėmė 1 vietą.

Dar du aukso medalius gavo Erikas Tilvikas svorio kategorijoje iki 60 kg, nesenai laimėjęs Olandijos atvirame čempionate pirmąją vietą,

Karatė kyokushin klubo „Tensho“ vadovas Darius Glodenis džiaugiasi sportininku pasiekimais ir linki siekti dar aukštesnių rezultatų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius