-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Košmaras laukia Vitalijaus Kličko

Pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono pagal WBC versiją V.Kličko kitas varžovas – 28 metų amerikietis Cristobalas Arreola, pravarde Košmaras. 38 metų ukrainietis titulą gins rugsėjo 26 dieną Los Andžele.
V.Kličko trečią kartą per savo karjerą boksuosis „Stamples Center“ arenoje
V.Kličko trečią kartą per savo karjerą boksuosis „Stamples Center“ arenoje. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Džiaugiuosi, kad derybos baigėsi sėkmingai ir mes visiems pasaulio sirgaliams galėsime parodyti kovą, kurią jie norėjo pamatyti“, – sport1.de sakė V.Kličko vadybininkas Berndas Bonte. Ukrainietis pareiškė, kad džiaugiasi galimybe vėl boksuotis JAV. Jam tai bus jau trečia dvikova po jo sugrįžimo 2008 metais į bokso ringą.

Chrisas Arreola yra vienas pajėgiausių varžovų. Jis jaunas, nė karto nepralaimėjęs, turi stiprų smūgį ir pasitiki savo jėgomis. Tikrai nesirengiu jo nuvertinti, tačiau neabejoju, kad Kaliforniją paliksiu būdamas pasaulio čempionas“, – kalbėjo V.Kličko.

Pastarąjį kartą ukrainietis JAV boksavosi 2004 metų gruodžio 12 dieną. Tuomet techniniu nokautu įveikė Danny Williamsą. Kova su Ch.Arreola vyks arenoje „Stamples Center“, kur savo namų rungtynes paprastai žaidžia NBA čempionai „Los Angeles Lakers“ krepšininkai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./C.Arreola pats norėtų tapti pasaulio sunkaus svorio čempionu
AFP/„Scanpix“ nuotr./C.Arreola norėtų tapti pasaulio sunkaus svorio čempionu.

V.Kličko šioje arenoje boksavosi du kartus. 2003 metų birželio 21 dieną ukrainietis nusileido titulą gynusiam britui Lennoxui Lewisui. Tuomet kova buvo nutraukta šeštame raunde dėl daugybinių žaizdų. Po 10 mėnesių V.Kličko laimėjo pasaulio čempiono vardą techniniu nokautu įveikdamas Corrie Sandersą (Pietų Afrikos Respublika). Iš viso jis per karjerą laimėjo 37 kovas iš 39. Iš jų 36 – nokautu.

28 metų Ch.Arreola į profesionalų sportą atėjo 2003 metais ir nuo to laiko laimėjo visas 27 dvikovas. Iš jų 24 – nokautu. Galbūt ne veltui jį praminė Košmaru. Pamatysime, ar jam pavyks susitvarkyti su V.Kličko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius