-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mizgaitis – tarptautinio imtynių turnyro nugalėtojas

Prancūzijoje vykusiame tarptautiniame „Cristo Lutte“ graikų-romėnų imtynių turnyre Mindaugas Mizgaitis iškovojo aukso medalį, o Aleksandras Kazakevičius užėmė trečią vietą, praneša imtynes.lt.
Tai tradicinis, jau septintą surengtas,  imtynių turnyras, kuris vyksta nuo 2002 metų ir yra kol kas yra vienintelės suaugusių amžiaus grupės tarptautinės graikų-romėnų imtynių varžybos Lietuvoje.
M.Mizgaitis finale palaužė italo Daigoro Timoncini pasipriešinimą. / Alfredo Pliadžio nuotr./15min.lt

Olimpinių žaidynių prizininkas M.Mizgaitis svorio kategorijoje iki 120 kilogramų nugalėjo prancūzus Nicola Sauvaire'ą ir Yannicką Sczepaniaką, o finale palaužė italo Daigoro Timoncini pasipriešinimą.

Aleksandras Kazakevičius svorio kategorijoje iki 74 kilogramų įveikė prancūzą Yanną Maia Jose ir Joachimą Aardaleną iš Norvegijos, tačiau suklupo kovoje su olimpiniu, pasaulio ir Europos čempionu Vartarezu Samurgaševu iš Rusijos. Imtyje dėl trečios vietos A.Kazakevičius nugalėjo italą Saverio Scaramuzzi.

Nesėkmingai varžybos susiklostė pasaulio ir Europos čempionatų prizininkui Valdemarui Venckaičiui. Buvęs tauragiškis netikėtai pralaimėjo šveicarui Jonui Bossertui ir iškrito iš kovos dėl medalio svorio kategorijoje iki 74 kilogramų.

Varžybas jau penkioliktą kartą organizuoja Paryžiaus priemiesčio Creteilo imtynių klubas. Turnyrą globoja Tarptautinė imtynių federacija (FILA). Specialistai varžybas vertina kaip gerą žvalgybą sezono pradžioje ir vieną pasiruošimų Europos čempionatui, kuris vyks balandžio mėnesį Azerbaidžano sostinėje Baku, etapų. Todėl smagu, kad sublizgėjo du mūsų šalies atletai.

Beje, pastaruoju metu gerą sportinę formą demonstruojantis A.Kazakevičius prieš porą savaičių tapo tarptautinio turnyro Suomijoje nugalėtoju, o M.Mizgaitis tąsyk liko antras. Tarptautiniame turnyre dalyvavo 67 imtynininkai iš trylikos valstybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius