Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nokautu tailandietį įveikęs Sergejus Maslobojevas: stengiausi ištampyti, pramesti ir nubausti

Pastaruosius du mėnesius Sergejus Maslobojevas leidžia Tailande, kur treniruojasi ir kartu su šeima bei kolegomis aktyviai leidžia laisvalaikį. Kam treniruotis be kulminacijos, tiesa? Kuvaldos pavarde garsėjantis „Sparta Fight Gym“ sportininkas galvoja taip pat – gavęs pasiūlymą susikauti su 24 metų vietiniu „Chalong“ stadiono sunkiasvorių čempionu Chaiyo Sitteacherjulunu net nedvejodamas priėmė iššūkį. Ir nugalėjo.
Sergejus Maslobojevas Tailande
Sergejus Maslobojevas Tailande / Sportininko asmeninio archyvo nuotr.

„Apie šią kovą sužinojau prieš keturias dienas, ypatingai pasiruošti negalėjau, tiesa, visą mėnesį prieš tai pilnu pajėgumu dirbau vietiniu stiliumi“,– kritiškai situaciją vertina kovotojas.

Kaip pavyko išpildyti savo ir Tailando trenerių lūkesčius, trumpai iš pačio Sergejaus lūpų.

– Kas buvo sunkiausia kovoje?

– Sunkiausia buvo pritapti prie vietinio Muay Thai stiliaus, iš tolimos distancijos varžovas pranašumą turėjo smūgiais kojomis, todėl mano įprastas darbas turėtų būti artimoje distancijoje, bet joje visuomet pavojinga prasileisti smūgį alkūne. Ačiū Dievui, išsisukau be stipresnių sužeidimų.

– Kokiomis varžovo silpnybėmis sugebėjote pasinaudoti, kad nugalėtumėte?

– Kaip ir pas visus tailandiečius, jo technikoje dominavo kojų smūgiai, bet atsiliko rankų ir darbas artimoje distancijoje. Jis nebuvo pratęs prie ištampymų prieš ataką, kuo ir stengiausi pasinaudoti – ištampyti, pramesti ir nubausti.

– Ar likote patenkintas savo technika? Ką darytumėte kitaip?

– Po kiekvienos kovos esu labai kritiškas sau, tai kažkuo girtis nelabai galėčiau. Nebent reiktų mokytis mažiau galvoti ir daugiau veikti, pasitikėti savo jėgomis.

– Ar dar kovosite Tailande?

– Kol kas nežinau, bet šiuo metu ruošiuosi kovai Kinijoje, kur rugpjūčio 27 dieną susitiksiu su labai rimtu varžovu Luisu Tavaresu. Jei nepatirsiu didesnių traumų, leisiu revanšuotis ir vakarykščiam varžovui, beveik dešimčia kilogramų už mane sunkesniam tailandiečiui.

„Chalong“ bokso stadiono vadybininkas minėjo, kad jei priimsiu revanšą, kovosime dėl jo titulo – „Chalong“ stadiono sunkiasvorių diržo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius