-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patėvio peršauta pasaulio bokso čempionė Rola El-Halabi gali daugiau niekada nebelipti į ringą

Bokso ringe niekada nepralaimėjusi Rola El-Halabi gali būti priversta baigti karjerą po to, kai ją peršovė patėvis ir buvęs vadybininkas Roy El-Halabi.
Rolai El-Halabi buvo peršauta ranka, kelis ir pėda.
Rolai El-Halabi buvo peršauta ranka, kelis ir pėda. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasaulio lengvo svorio moterų čempionė pagal WIBF ir WIBA versijas vokietė R.El-Halabi buvo peršauta besiruošdama dvikovai su bosne Irma Balijagic Adler. Penktadienį turėjusios įvykti kovos nugalėtojai būtų atitekęs IBF versijos čempionės diržas.

Pranešama, jog grasindamas ginklu 44 metų vyras įsiveržė į persirengimo kambarį ir peršovė 25-erių R.El-Halabi ranką, kelį ir pėdą. Boksininkės patėvis peršovė dar du apsauginius, kol galiausiai buvo sulaikytas policijos.

„Tėtis įsiveržė į drabužinę. Jis grasino mums ginklu ir liepė visiems nešdintis. Tuomet jis man šovė į ranką stovėdamas vos už trijų metrų nuo manęs. Aš verkiau ir rėkiau“, – dienraščiui „Bild“ pasakojo čempionė R.El-Halabi.

Trys sužeistieji nedelsiant buvo nugabenti į ligoninę, kur jiems atliktos operacijos. Jų gyvybėms pavojus negresia.

Boksininkę užpuolęs patėvis Roy anksčiau dirbo R.El-Halabi vadybininku, tačiau šių metų pradžioje pusės išsiskyrė. „Su juo galėjau kalbėti apie bet kokias problemas, tačiau tik ne apie vaikinus. Tai buvo tabu“, – prisiminė R.El-Halabi.

R.El-Halabi pasaulio lengvo svorio moterų čempionės titulus pagal WIBF ir WIBA versijas iškovojo 2009 metais. Per savo karjerą ji nepralaimėjo nė vienos iš 11-os dvikovų, o šešiose iš jų pergales šventė nokautais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius