-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visa Meksika pamatė, kaip jų boksininkas „mažasis kareivis“ miršta ringe

Per visą Meksiką bei Šiaurės Amerikos regioną transliuota kova dėl galimybės siekti pasaulio pusiau lengvo svorio kategorijos čempiono titulo tarp meksikiečio Francisco „Frankie“ Lealas, pravarde mažasis kareivis, ir jo tėvynainio Raulio Hiraleso baigėsi tragedija – F.Lealas aštuntojo raundo pabaigoje buvo nokautuotas, jį ringe ištiko koma, o antradienį boksininkas mirė ligoninėje.
 Boksininkas Francisco „Frankie“ Lea mirė po šeštadienį vykusios dvikovos
Boksininkas Francisco „Frankie“ Lealas mirė po šeštadienį vykusios dvikovos / youtube.com
Temos: 3 Mirtis Boksas Meksika

Tragedija įvyko Cabo San Lucas mieste Meksikoje – abu boksininkai varžėsi ringe šeštadienio vakarą. Baigiantis aštuntajam raundui „mažasis kareivis“ gavo kelis smūgius į galvą ir krito ant ringo grindų. 26-erių F.Lealas dar bandė keltis, tačiau bergždžiai – sportininkas sugebėjo atsiremti į ringo kampą ir prarado sąmonę.

Mačo teisėjas laikė sportininko galvą, kol prie jo bėgo medikų brigada. Pranešama, kad vykstant į miesto ligoninę F.Lealas jau buvo prijungtas prie dirbtinio kvėpavimo aparato, nes gyvybinės jo funkcijos pradėjo blėsti.

Kaip aiškino vietos medikai, sportininkui išsiliejo kraujas į smegenis, boksininką ištiko koma ir net greitai atlikta galvos operacija teigiamų rezultatų nedavė – F.Lealas antradienį mirė.

Tai buvo ne primas kartas, kai meksikietis po kovos buvo vežamas į ligoninę – 2009-aisiais ir 2012 metais, pralaimėjęs savo kovas, F.Lealas atsidurdavo medikų rankose, tačiau tuomet gydytojai sportininką pastatydavo ant kojų.

Per savo profesionalo karjerą F.Lealas laimėjo 20 kovų (13 nokautais) ir pralaimėjo 3 akistatas.    

VIDEO: Boksininko F.Lealas koma ringe
VIDEO: Visa boksininkų F.Lealo ir R.Hiraleso dvikova

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius