-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 09

Adas Juškevičius: „Turkijoje pirmiausia turėsime susitvarkyti su galva“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai po puikių sekmadienio rungtynių su Kauno „Žalgiriu“ daug laiko šventėms ir poilsiui neturėjo. Jau trečiadienį vilniečių laukia išvykos mačas Izmire su vietos „Pinar Karsiyaka“ komanda. Vilniuje varžovai išsiskyrė taikiai, tad trečiadienį laimėjusi komanda keliaus į kitą ULEB Europos taurės etapą. „Lietuvos ryto“ įžaidėjas Adas Juškevičius teigė, kad svečiuose bus itin svarbu psichologinė komandos būsena.
Adas Juškevičius
Adas Juškevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

– Kas bus svarbiausia siekiant pergalės prieš „Pinar Karsiyaka“?

– Treneris sakė, kad Turkijoje bus tikras pragaras ir, visų pirma, turime susitvarkyti su savo galva, emocijomis, kad neįsiveltumėme į jų žaidimą, nepasiduotume galimoms fanų provokacijoms.

Ten labai sunki vieta žaisti, nedidelė salė, daug aistringų žiūrovų. Manau, kad patirties taip žaisti turime, nes šį sezoną Turkijoje įveikėme „Banvit“, kurie iki to mačo buvo nepralaimėję. Manau, kad problemų didelių dėl to nebus.

– Ko galite pasimokyti iš pirmųjų rungtynių su Turkijos klubu?

– Manau, kad galime pagerinti gynybą, nes pirmoje pusėje tikrai neblogai tvarkėmės, jų lyderis B.Dixonas įmetė tik tris taškus. Per antrą pusę jis įmetė 17, tad leidę įsižaisti patys prisidirbome. Turime neleisti jam lengvai atakuoti, visą laiką saugoti ir neleisti įsižaisti.

– Sekmadienį su „Žalgiriu“ pasiekėte lengvą pergalę. Jums tai gerai ar blogai, kai prieš svarbias rungtynes, atrodo, laimėjote be vargo?

– Gal tik iš šalies atrodė, kad ji lengva – jėgų įdėjome tikrai daug. Manau, kad gerai, nes emocijų pliūpsnio komandai reikėjo, tai bus tik į naudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius