Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 08 28

Jonas Kazlauskas: „Jeigu Arvydas Sabonis prašys pagalbos, niekada neatsisakysiu padėti“

Vienas geriausių visų laikų Lietuvos krepšinio trenerių Jonas Kazlauskas piktinasi, kad jo vardas yra minimas žaidžiant užkulisinius žaidimus.
Jonas Kazlauskas
Jonas Kazlauskas / „Scanpix“ nuotr.

„Nežinau jokio vadinamojo trenerių dešimtuko“, – basketnews.lt teigė buvęs Lietuvos rinktinės strategas.

Į Lietuvos krepšinio federaciją (LKF) kritikuojantį trenerių dešimtuką kartu su Rimu Kurtinaičiu, Šarūnu Marčiulioniu, Tomu Pačėsu ir kitais J.Kazlauskas buvo įtrauktas dienraščio „Lietuvos rytas“ publikacijoje.

„Su tais vyrais po olimpinių žaidynių kalbėjausi telefonu ir daugeliui jų išsakytų minčių pritariu, bet noriu kalbėti pats už save. Nenoriu, kad už mane kalbėtų kiti“, – pabrėžė J.Kazlauskas.

Jis pridūrė tikintis, kad jo santykiai su LKF tik gerės. „Iki to laiko, kol į federaciją atėjo Arvydas Sabonis, mūsų santykiai buvo jokie. Atėjus Arvydui jie, manau, keisis. Sabonis yra asmenybė ir jeigu jis manęs prašys kokios nors pagalbos, niekada neatsisakysiu padėti ar patarti“, – kalbėjo J.Kazlauskas.

Tuo tarpu LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas įžvelgė sąmokslą. „Visos nuomonės, taip pat ir negatyvios, yra vertinamos. Aišku, norėtųsi, kad kritika būtų konstruktyvi, tačiau žvelgiant į pastaruosius dvejus metus, kritikos sulaukiame iš dviejų žmonių ir visuomet per tą pačią žiniasklaidos priemonę. Peršasi mintis, kad tai yra daroma tendencingai, siekiant kažkokių interesų“, – basketnews.lt sakė M.Balčiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius