-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 25

Jonas Valančiūnas po trečio „Raptors“ pralaimėjimo už žaidimą vėl gavo „kuolą“

Jonas Valančiūnas ir jo atstovaujamas „Toronto Raptors“ klubas ir trečiose Rytų konferencijos pirmojo atkrintamųjų varžybų etapo rungtynėse pralaimėjo „Washington Wizards“ ekipai. Lietuvis kartu su Gravisu Vasquezu iš tinklapio „Raptors Republic“ gavo prasčiausius pažymius už savo žaidimą – F.
Marcinas Gortatas ir Jonas Valančiūnas
Marcinas Gortatas ir Jonas Valančiūnas / „Scanpix“/AP nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Šiose rungtynėse lietuvis per 25 minutes įmetė 8 taškus (4/10 dvit.), atkovojo 10 kamuolių, du kartus suklydo ir keturis kartus prasižengė.

Pagrindinis „Wizards“ ekipos „centras“ lenkas Marcinas Gortatas žaidė nesustabdomai. Jis įmetė 24 taškus (11/15 dvit.), atkovojo 14 kamuolių, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 4 metimus.

„Pirmajame ketvirtyje Jonas buvo blokuotas tris kartus... dukart tai padarė Drew Goodenas. Galvojau, kad pravirksiu. Visą vakarą Gortatas darė, ką norėjo, Jonas visą mačą atsiliko dviem žingsniais. Didžiulis nusivylimas“, – taip trumpai J.Valančiūno žaidimą įvertino „Raptors Republic“.

VIDEO: Marcino Gortato žaidimas trečiose rungtynėse prieš „Raptors“

Geriausius pažymius, B+, portalas skyrė Amirui Johnsonui ir DeMarui DeRozanui, o treneriui Dwane'ui Casey ir vėl nepagailėjo karčių žodžių.

D+ trenerio vadovavimą įvertinęs „Raptors Republic“ rašė: „Pagal savo žaidimą J.Valančiūnas nebuvo vertas tęsti rungtynių, kai prisirinko pražangų, tačiau treneris leido tai daryti. Man jau nusibodo bandyti suprasti, kokiu principu D.Casey skirsto minutes žaidėjams. Manau, kad „Raptors“ turi didesnius šansus laimėti šią seriją nei D.Casey ir kitąmet treniruoti komandą.“

Nė viena komanda NBA istorijoje nesugebėjo laimėti atkrintamųjų varžybų serijos atsilikdama 0:3.

VIDEO: Washington Wizards vs Toronto Raptors: Game 3 Highlights - 2015 NBA Playoffs

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius