-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 09

Marcelo Nicola: „Visos rungtynės turi būti tokios kaip su „Žalgiriu“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris prieš lemiamas ULEB Europos taurės aštuntfinalio rungtynes su Izmiro „Pinar Karsiyaka“ komanda teigė, kad jo komanda turėtų visas rungtynes žaisti taip, kaip atrodė sekmadienio mače su Kauno „Žalgiriu“.
Marcelo Nicola
Marcelo Nicola / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

– Pasiekėte puikią pergalę prieš „Žalgirį“. Kaip manote, ar komandai tai bus rimtas postūmis?

Man svarbiausios rungtynės yra tos, kurios vyksta rytoj. Prieš mačą su „Pinar Karsiyaka“ galvojau būtent apie tą mačą, prieš „Žalgirį“ galvojau apie „Žalgirį“, o sekmadienį vakare jau pradėjau mąstyti, kaip reikia laimėti trečiadienį.

– Žinoma, kad tai buvo geros rungtynės – žaidėme savo krepšinį, buvome susikoncentravome ir nė minutės neleidome varžovams žaisti savo žaidimo. Tokios turėtų būti kiekvienos mūsų rungtynės. Turime kovoti, būti susikoncentravę, nenuleisti rankų – taip reikia žaisti ne tik Turkijoje, bet ir kitame mače.

– Ar įmanoma, kad komanda dukart iš eilės sužaistų tokias puikias rungtynes?

– Turime taip žaisti dvi, tris, keturias rungtynes iš eilės. Jeigu norime būti gera komanda, jai norime kovoti dėl titulų visuose turnyruose. Negalima vienerias rungtynes sužaisti gerai, o kitose sakyti, kad esi pavargęs ir atsipalaiduoti. Turime kelias dienas pasirengti ir turime būti pasirengę.

– Kas bus raktas į pergalę Turkijoje?

– Reikia žaisti 40 minučių taip, kaip sekmadienį. Pirmajame mače su „Pinar Karsiyaka“ turėjome gerų minučių, tačiau buvo ir duobių. Labiausiai tai pasireiškė ties nesugebėjimu susikoncentruoti, leidome jiems pelnyti lengvų taškų, grįžti į rungtynes. Negalime to leisti, nes žaisime sunkioje arenoje su daug sirgalių, tad lengva nebus.

– Ar galima sustabdyti B.Dixoną?

– Turime sustabdyti B.Dixoną ir J.Dieblerį – tai du geriausi jų žaidėjai. Reikia žaisti agresyviai, gintis kietai – sekmadienį prieš „Žalgirį“ parodėme, kad galime tai padaryti.

– Su „Pinar Karsiyaka“ ekipa sužaidėte lygiosiomis, o „Žalgirį“ nugalėjote dideliu skirtumu. LKL mačą laikėte svarbesniu?

– Tikrai ne. Man svarbiausios rungtynės yra tos, kurios vyksta rytoj. Prieš mačą su „Pinar Karsiyaka“ galvojau būtent apie tą mačą, prieš „Žalgirį“ galvojau apie „Žalgirį“, o sekmadienį vakare jau pradėjau mąstyti, kaip reikia laimėti trečiadienį. Po rungtynių Turkijoje galvosime apie „Neptūną“. Taip aš dirbu visada.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius