Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 05 06

Saulius Kuzminskas pakabino sportbačius ant vinies

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos žaidėjas, dukart LKL čempionas Saulius Kuzminskas po sėkmingo sezono NKL čempionate su Molėtų „Ežerūno-Kariu“ nusprendė baigti profesionalo karjerą.
Saulius Kuzminskas
Saulius Kuzminskas / Aliaus Koroliovo nuotr.

32 metų 210 cm ūgio vidurio puolėjas pastaruosius dvejus metus žaidė Molėtuose ir šiemet su komanda NKL pirmenybėse užėmė antrąją vietą.

Skambiausias karjeros pergales krepšininkas pasiekė Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje, su kuria 2004 ir 2005 m. triumfavo LKL, o 2005 m. dar laimėjo ir ULEB Europos taurę.

VIDEO: Krepšinis pagal Joną su Sauliumi Kuzminsku e07

Trumpai S.Kuzminskas žaidė ir Eurolygos turnyre, kai gynė Liublianos „Union Olimpija“ garbę 2006-2007 m.

Interviu laidai „Krepšinis pagal Joną“ aukštaūgis pasakojo apie savo panašumus su Malagos „Unicaja“ klube žaidžiančiu Mindaugu Kuzminsku, karjeros pergales ir nesėkmes.

S.Kuzminskas per karjerą žaidė daug užsienio ir Lietuvos klubų (eilės tvarka: „Sakaluose“, „Šiauliuose“, „Lietuvos ryte“, Gravelino-Diunkerko „Maritime“, „Union Olimpija“, Oldenburgo „EWE Baskets“,„Šiauliuose“, „Trefl“, „Ventspils“, Kremonos „Vanoli“, Prienų „Rūdupyje“, „Trefl“, „Šiauliuose“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius